gratulacje !!Hej
Dopiero znalazłam wątek melduje się tutaj. Nie dam rady dzisiaj nadrobić wpisów bo właśnie jedziemy do naszej dziczy, a jak czytam w aucie to . Pochwalę się tylko że zdałam dziś egzamin na studiach i tym samym zostałam behapowcem poza tym 1 DC cyklu
Miłego słonecznego weekendu
reklama
Erinti7
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Hej
Dopiero znalazłam wątek melduje się tutaj. Nie dam rady dzisiaj nadrobić wpisów bo właśnie jedziemy do naszej dziczy, a jak czytam w aucie to . Pochwalę się tylko że zdałam dziś egzamin na studiach i tym samym zostałam behapowcem poza tym 1 DC cyklu
no raczej u mnie tak jest za każdym razem mój stary też o to pytał ,ale uwierzył od razu ,że to normalneI jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?
Wg mnie tak, a on mi nie wierzy
Erinti7
Ja biorę pół roku nie przekraczając dziennej zalecanej dawki i biorę dalej. Nie zaszkodzi.A jak jest z kwasem foliowym? Mija mi pół roku odkad biorę (podobno zalecany okres). Mogę brać dalej? Czy coś muszę zbadać?
Normalne- w niektórych pozycjach mniej, w innych bardziej. Jeśli chcesz zatrzymać dłużej nasienie, poleż po seksie zamiast wstawać od razu. Można też trzymać nogi w górze, albo włożyć poduszkę pod tyłek, chociaż to ponoć nie ma naukowego potwierdzenia zwiększenia skuteczności zapłodnienia. No i są te reklamowane nachalnie kubeczki zatrzymujące spermę, ale też nie ma potwierdzenia, że to coś pomoże. A drogie.I jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?
u mnie jakby dłużej to wszystko siedziało w środki jak używałam tego drogiego żelu ,który niby przedłuża żywotność plemników ... Może byłam bardziej klejącaJa biorę pół roku nie przekraczając dziennej zalecanej dawki i biorę dalej. Nie zaszkodzi.
Normalne- w niektórych pozycjach mniej, w innych bardziej. Jeśli chcesz zatrzymać dłużej nasienie, poleż po seksie zamiast wstawać od razu. Można też trzymać nogi w górze, albo włożyć poduszkę pod tyłek, chociaż to ponoć nie ma naukowego potwierdzenia zwiększenia skuteczności zapłodnienia. No i są te reklamowane nachalnie kubeczki zatrzymujące spermę, ale też nie ma potwierdzenia, że to coś pomoże. A drogie.
Lena1984
Gratulacje Pani Inspektor? Inżynier? A co do nowego cyklu to łączę sięHej
Lena1984
U mnie tam zawsze wylatuje zaraz po, a potem na raty jeszcze po czasie coś tam "wykipi" jak to mój mąż mówiI jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?
reklama
Alabama89
To ja przysiądę - polecasz jakieś konkretne produkty tych specyfików?No więc tak : maca nie zaszkodzi, możecie brać oboje. Niepokalanek reguluje cykl (podobno) I (podobno) obniża naturalnie prolaktyna. Ashwaghanda ma działanie uspokajające i u mnie obniżyła kortyzol fajnie co wpłynęło na obniżenie prolaktyny ( tez mialam w górnej granicy) wiec tutaj albo ashwaghanada albo niepokalanek wg mnie. Ale ja bardziej polubiłam się z ashwaghanda niż z niepokalankiem. Więc może wypróbuj najpierw jedno a potem drugie ?