Moonstone
Moderator
Ze mnie prawie zawsze wylatywałoI jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?
Wg mnie tak, a on mi nie wierzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mnie prawie zawsze wylatywałoI jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?
Wg mnie tak, a on mi nie wierzy
Może na tym polega słynne odpuszczanie… czyli nie wypuszczanie XD@Lena1984 gartulacje kochana!
@Anezka11 normalne to jest
Apropo zatrzymywania spermy w środku jakimiś dziwnymu sposobami typu świeca czy nie daj Bóg te kubeczki - no ja to uważam za durne. Ale żeby nie bylo, ja też robilam świece po seksie kiedyś xD nic nie dalo to.
A moja przyjaciolka dala mi taka rade, bo tak zaszla - ze uprawiala seks wieczorem i lezala z tym cala noc :O co uwazam za troszku niebardzo... no ale jej pomoglo podobno xD ehhhh
Całą noc? Nie zasnęłabym z bajorem między nogami. Nie. Totalnie nie ma szans.@Lena1984 gartulacje kochana!
@Anezka11 normalne to jest
Apropo zatrzymywania spermy w środku jakimiś dziwnymu sposobami typu świeca czy nie daj Bóg te kubeczki - no ja to uważam za durne. Ale żeby nie bylo, ja też robilam świece po seksie kiedyś xD nic nie dalo to.
A moja przyjaciolka dala mi taka rade, bo tak zaszla - ze uprawiala seks wieczorem i lezala z tym cala noc :O co uwazam za troszku niebardzo... no ale jej pomoglo podobno xD ehhhh
Mi tak czy inaczej sie ciagle siku chce wiec nie ma szans xd w ciagu nocy chodze min 2 razy sikaćMoże na tym polega słynne odpuszczanie… czyli nie wypuszczanie XD
Ej mi się zwykle po seksie chciało siku. Czasami tez po samopieszczotach. Zawsze chciałam się o to zapytać ginekologa ale kurcze… zapomniałamMi tak czy inaczej sie ciagle siku chce wiec nie ma szans xd w ciagu nocy chodze min 2 razy sikać
Ja mieszkam w Hiszpanii ale pewnie w pl tez znajdziesz:To ja przysiądę - polecasz jakieś konkretne produkty tych specyfików?
Ej jak mi sie chce troche siku to mi fajniej podczas seksu xDEj mi się zwykle po seksie chciało siku. Czasami tez po samopieszczotach. Zawsze chciałam się o to zapytać ginekologa ale kurcze… zapomniałam
mi też się zawsze chce siku a co najlepsze mam problem żeby to zrobić !! Czuje się wtedy jakąś zatkanaEj mi się zwykle po seksie chciało siku. Czasami tez po samopieszczotach. Zawsze chciałam się o to zapytać ginekologa ale kurcze… zapomniałam
Ale mi się chce po XD pod wpływem seksuEj jak mi sie chce troche siku to mi fajniej podczas seksu xD