reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hej

Dopiero znalazłam wątek 😜 melduje się tutaj. Nie dam rady dzisiaj nadrobić wpisów bo właśnie jedziemy do naszej dziczy, a jak czytam w aucie to 🤢🤮. Pochwalę się tylko że zdałam dziś egzamin na studiach i tym samym zostałam behapowcem 🚧⛑️📝 poza tym 1 DC cyklu 🤷
Miłego słonecznego weekendu ❤️
gratulacje !! 😁

reklama
A jak jest z kwasem foliowym? Mija mi pół roku odkad biorę (podobno zalecany okres). Mogę brać dalej? Czy coś muszę zbadać?

Hej

Dopiero znalazłam wątek 😜 melduje się tutaj. Nie dam rady dzisiaj nadrobić wpisów bo właśnie jedziemy do naszej dziczy, a jak czytam w aucie to 🤢🤮. Pochwalę się tylko że zdałam dziś egzamin na studiach i tym samym zostałam behapowcem 🚧⛑️📝 poza tym 1 DC cyklu 🤷
Gratulacje!!!

A jak jest z kwasem foliowym? Mija mi pół roku odkad biorę (podobno zalecany okres). Mogę brać dalej? Czy coś muszę zbadać?
Ja biorę pół roku nie przekraczając dziennej zalecanej dawki i biorę dalej. Nie zaszkodzi.
I jeszcze pytanie od mojego starego xd czy to normalne, że po seksach wylatuje to co stary wpuszcza?🤪
Wg mnie tak, a on mi nie wierzy 😆
Normalne- w niektórych pozycjach mniej, w innych bardziej. Jeśli chcesz zatrzymać dłużej nasienie, poleż po seksie zamiast wstawać od razu. Można też trzymać nogi w górze, albo włożyć poduszkę pod tyłek, chociaż to ponoć nie ma naukowego potwierdzenia zwiększenia skuteczności zapłodnienia. No i są te reklamowane nachalnie kubeczki zatrzymujące spermę, ale też nie ma potwierdzenia, że to coś pomoże. A drogie.

Ja biorę pół roku nie przekraczając dziennej zalecanej dawki i biorę dalej. Nie zaszkodzi.

Normalne- w niektórych pozycjach mniej, w innych bardziej. Jeśli chcesz zatrzymać dłużej nasienie, poleż po seksie zamiast wstawać od razu. Można też trzymać nogi w górze, albo włożyć poduszkę pod tyłek, chociaż to ponoć nie ma naukowego potwierdzenia zwiększenia skuteczności zapłodnienia. No i są te reklamowane nachalnie kubeczki zatrzymujące spermę, ale też nie ma potwierdzenia, że to coś pomoże. A drogie.
u mnie jakby dłużej to wszystko siedziało w środki jak używałam tego drogiego żelu ,który niby przedłuża żywotność plemników ... Może byłam bardziej klejąca 😂😂

Hej

Gratulacje Pani Inspektor? Inżynier?🥳 A co do nowego cyklu to łączę się 💔

reklama
No więc tak : maca nie zaszkodzi, możecie brać oboje. Niepokalanek reguluje cykl (podobno) I (podobno) obniża naturalnie prolaktyna. Ashwaghanda ma działanie uspokajające i u mnie obniżyła kortyzol fajnie co wpłynęło na obniżenie prolaktyny ( tez mialam w górnej granicy) wiec tutaj albo ashwaghanada albo niepokalanek wg mnie. Ale ja bardziej polubiłam się z ashwaghanda niż z niepokalankiem. Więc może wypróbuj najpierw jedno a potem drugie ?
To ja przysiądę - polecasz jakieś konkretne produkty tych specyfików? :)

Do góry