reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jakby nie było jesteście w tym razem. Myśmy naprawdę nie mieli rewelacyjnych wyników (morfo poniżej 3, @LadyCaro mi potem powiedziała ze nadrabiamy ruchem i ilością - ja się na tym nie znam)
Mój stary jest bardzo ruchliwy że tak powiem🤣 non stop w ruchu nie to co ja... on nawet lepiej je niż ja tzn więcej zieleniny itp mysle ze u nas będzie źle pod innym względem że mój staruszek jest po zakrzepicy 6krotnie podwyzszone ddimery itp😔

reklama
Mój stary jest bardzo ruchliwy że tak powiem🤣 non stop w ruchu nie to co ja... on nawet lepiej je niż ja tzn więcej zieleniny itp mysle ze u nas będzie źle pod innym względem że mój staruszek jest po zakrzepicy 6krotnie podwyzszone ddimery itp😔
Zazdroszczę. Mój jedyne co suplementuje to cholerestol w boczku i muszę go bardzo pilnować, żeby jadł normalnie. Ja może nie jem całkiem zdrowo - choć się staram, ale to co on wyrabia to już masakra jest

Niestety znam i przypadki, że facet prowadził wzorowo a wyniki słabe. Oczywiscie znaczna wiekszosc wyników jest spoko, nawet jak bedzie jakis parametr poniżej normy to sie nie przejmuj, liczy sie spojrzenie na całość. Wrzucaj wyniki i ja już Ci powiem co tam sie dzieje ;P

Mój idzie w ta sobotę na badanie nasienia. Ja mówię: w końcu!😃 W końcu ruszymy z miejsca!

Niestety znam i przypadki, że facet prowadził wzorowo a wyniki słabe. Oczywiscie znaczna wiekszosc wyników jest spoko, nawet jak bedzie jakis parametr poniżej normy to sie nie przejmuj, liczy sie spojrzenie na całość. Wrzucaj wyniki i ja już Ci powiem co tam sie dzieje ;P
Liczę na twoja interpretacje 😁

Swoją droga jak to jest, ze zachwycamy się facetami idącymi na badanie nasienia (sama jestem z takich dumna) podczas kiedy powinno być to takie samo badanie jak mocz czy morfologia. ;)
Dokladnie.. może sposób wykonania tego badania ich przeraża? Nie wiem ale jestem dumna I wdzięczna że się przełamał

Ja normalnie do medi chodzę na monitoring, już od października tam chodzę, moja ginka nigdy nie ma z tym problemu, nawet sama mnie wpycha na wizyty jak nie ma miejsca. Przepisala mi ovi na następny cykl i kazała przyjść 2 razy, a jakby się okazało, że terminy są odległe, to mam powiedzieć, że ona kazała i mają mnie wpisać. Inni lekarze z medi w naszej przychodni dzialaja podobnie, nigdy nie ma problemu. Ten Twój to jakiś debi

No to kurde ja mam ewidentnego pecha 😅

reklama
Ja się bardzo bałam i jak zobaczyłam wyniki się lekko załamałam, wyszły kiepskie. Mojego nie mogę namówić na dietę, bo on kocha tłuste jedzenie 🤷🏻‍♀️ I oczywiście jak pani doktor nic nie mówi to czyli jest dobrze 🤦🏻‍♀️ Ostatnio siłą go do androloga zaprowadziłam.. Gorzej niż z dzieckiem 😄 za rączkę i do lekarza 😂

Do góry