reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jakby nie było jesteście w tym razem. Myśmy naprawdę nie mieli rewelacyjnych wyników (morfo poniżej 3, @LadyCaro mi potem powiedziała ze nadrabiamy ruchem i ilością - ja się na tym nie znam)
Mój stary jest bardzo ruchliwy że tak powiem🤣 non stop w ruchu nie to co ja... on nawet lepiej je niż ja tzn więcej zieleniny itp mysle ze u nas będzie źle pod innym względem że mój staruszek jest po zakrzepicy 6krotnie podwyzszone ddimery itp😔

reklama
Mój stary jest bardzo ruchliwy że tak powiem🤣 non stop w ruchu nie to co ja... on nawet lepiej je niż ja tzn więcej zieleniny itp mysle ze u nas będzie źle pod innym względem że mój staruszek jest po zakrzepicy 6krotnie podwyzszone ddimery itp😔
Zazdroszczę. Mój jedyne co suplementuje to cholerestol w boczku i muszę go bardzo pilnować, żeby jadł normalnie. Ja może nie jem całkiem zdrowo - choć się staram, ale to co on wyrabia to już masakra jest

Niestety znam i przypadki, że facet prowadził wzorowo a wyniki słabe. Oczywiscie znaczna wiekszosc wyników jest spoko, nawet jak bedzie jakis parametr poniżej normy to sie nie przejmuj, liczy sie spojrzenie na całość. Wrzucaj wyniki i ja już Ci powiem co tam sie dzieje ;P

Mój idzie w ta sobotę na badanie nasienia. Ja mówię: w końcu!😃 W końcu ruszymy z miejsca!

Niestety znam i przypadki, że facet prowadził wzorowo a wyniki słabe. Oczywiscie znaczna wiekszosc wyników jest spoko, nawet jak bedzie jakis parametr poniżej normy to sie nie przejmuj, liczy sie spojrzenie na całość. Wrzucaj wyniki i ja już Ci powiem co tam sie dzieje ;P
Liczę na twoja interpretacje 😁

Swoją droga jak to jest, ze zachwycamy się facetami idącymi na badanie nasienia (sama jestem z takich dumna) podczas kiedy powinno być to takie samo badanie jak mocz czy morfologia. ;)
Dokladnie.. może sposób wykonania tego badania ich przeraża? Nie wiem ale jestem dumna I wdzięczna że się przełamał

Ja normalnie do medi chodzę na monitoring, już od października tam chodzę, moja ginka nigdy nie ma z tym problemu, nawet sama mnie wpycha na wizyty jak nie ma miejsca. Przepisala mi ovi na następny cykl i kazała przyjść 2 razy, a jakby się okazało, że terminy są odległe, to mam powiedzieć, że ona kazała i mają mnie wpisać. Inni lekarze z medi w naszej przychodni dzialaja podobnie, nigdy nie ma problemu. Ten Twój to jakiś debi

No to kurde ja mam ewidentnego pecha 😅

reklama
Ja się bardzo bałam i jak zobaczyłam wyniki się lekko załamałam, wyszły kiepskie. Mojego nie mogę namówić na dietę, bo on kocha tłuste jedzenie 🤷🏻‍♀️ I oczywiście jak pani doktor nic nie mówi to czyli jest dobrze 🤦🏻‍♀️ Ostatnio siłą go do androloga zaprowadziłam.. Gorzej niż z dzieckiem 😄 za rączkę i do lekarza 😂

Do góry