pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham goooooJeszcze raz francuski piesek - jutro już będzie hiszpański
I już hiszpańskim zostanieJeszcze raz francuski piesek - jutro już będzie hiszpański
No u nas obecnie trzeba by włożyć chyba więcej niż jest warty, także niestety...Pamiętam jak ukochanego Forda mojego męża zabierała laweta. To nawet mojemu Ojcu się łezka w oku zakręciła
A nasza mazdusia póki co służy dobrze, wieadomo, ze w auto czasem trzeba włożyć, no ale myślę, że stary kocha ją trochę bardziej niż mnie
Nasz żaden! O matko! Chyba muszę staremu sprawić prezent nim się jej pozbędzie, bo kiedyś to obiecywałam, ale do skutku nie doszło bo się cykam xD Ale trzeba uświetnić jej pamięć. Dzięki za podsunięcie pomysłu!Kurde a Mazda nie rozdziewiczona
Na pewno bardziej warta niż uśmiech bombelka XDNo nie wiem czy stawka z urzędu za alimenty jest warta prowadzenie takiej sprawy 5 terminów i pełno zażaleń po drodze, i zawsze rodzice tacy pokrzywdzeni i niezadowoleni
Ej ej. Mój Paweł tez kochał swoją polowke. Głównie za to, ze można ja było naprawić trytytka i młotkiemSzanuję, ze kocha, ale Polo mi się kojarzy z moim bardzo spierdolonym byłym (nie mam na niego delikatniejszgo słowa). Jak nawet jakby byl to najlepszy samochód świata nie dałabym rady
Ale oczywiście nie ujmuę Waszemu polo
A co to za pomysł?No u nas obecnie trzeba by włożyć chyba więcej niż jest warty, także niestety...
Nasz żaden! O matko! Chyba muszę staremu sprawić prezent nim się jej pozbędzie, bo kiedyś to obiecywałam, ale do skutku nie doszło bo się cykam xD Ale trzeba uświetnić jej pamięć. Dzięki za podsunięcie pomysłu!
według mojego Starego trytytką da się naprawić wszystko. Kiedyś sobie spiął klapka rozerwanego i tak chodził kilka miesięcy.Ej ej. Mój Paweł tez kochał swoją polowke. Głównie za to, ze można ja było naprawić trytytka i młotkiem