reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jeszcze raz francuski piesek - jutro już będzie hiszpański 😂

Załączniki

• A65F74C8-02EE-4EF7-8234-0C21B7041BC6.jpeg
    A65F74C8-02EE-4EF7-8234-0C21B7041BC6.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 62
  • 181EEA11-148E-49B2-9809-91693974A512.jpeg
    181EEA11-148E-49B2-9809-91693974A512.jpeg
    3,2 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Pamiętam jak ukochanego Forda mojego męża zabierała laweta. To nawet mojemu Ojcu się łezka w oku zakręciła :p
A nasza mazdusia póki co służy dobrze, wieadomo, ze w auto czasem trzeba włożyć, no ale myślę, że stary kocha ją trochę bardziej niż mnie 😂
No u nas obecnie trzeba by włożyć chyba więcej niż jest warty, także niestety... :(
Kurde a Mazda nie rozdziewiczona 😱
Nasz żaden! O matko! Chyba muszę staremu sprawić prezent nim się jej pozbędzie, bo kiedyś to obiecywałam, ale do skutku nie doszło bo się cykam xD Ale trzeba uświetnić jej pamięć. Dzięki za podsunięcie pomysłu! 😃

Szanuję, ze kocha, ale Polo mi się kojarzy z moim bardzo spierdolonym byłym (nie mam na niego delikatniejszgo słowa). Jak nawet jakby byl to najlepszy samochód świata nie dałabym rady :D
Ale oczywiście nie ujmuę Waszemu polo :D
Ej ej. Mój Paweł tez kochał swoją polowke. Głównie za to, ze można ja było naprawić trytytka i młotkiem :D

No u nas obecnie trzeba by włożyć chyba więcej niż jest warty, także niestety... :(

Nasz żaden! O matko! Chyba muszę staremu sprawić prezent nim się jej pozbędzie, bo kiedyś to obiecywałam, ale do skutku nie doszło bo się cykam xD Ale trzeba uświetnić jej pamięć. Dzięki za podsunięcie pomysłu! 😃
A co to za pomysł?

reklama
Do góry