Wezu
Fanka BB :)
Ile?!!??? Co się odwaliło?!o esu samochód odstawiony do mechanika. 4800 zł. *****.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile?!!??? Co się odwaliło?!o esu samochód odstawiony do mechanika. 4800 zł. *****.
My musimy się pozbyć naszej maździoszki, pewnie za jakieś grosze bo się sypie i nie opłaca się inwestować Zostaniemy z jednym autkiem, a jednak przyzwyczailiśmy się do dwóch i niezależności... Nie stać nas na razie żeby jakiś kupić, będziemy musieli się przyzwyczaić. Chyba że się trafi jakaś oferta, w co wątpię, to może byśmy pożyczyli...o esu samochód odstawiony do mechanika. 4800 zł. *****.
Niestety te wszystkie prywatne ubezpieczenia medyczne wykluczają diagnostykę i leczenie niepłodności... Niektórzy lekarze przymykają oko i pewnie wpisują w kartę coś innego, żeby nikt się nie przyczepił. Ale to nie reguła.No zrobił mi koniec końców to usg i powiedział co widzi, ale zaznaczył, ze oni się monitoringiem i leczeniem niepłodności nie zajmują i wystawia mi skierowanie do kliniki niepłodności z medicovera i mam się dowiedzieć jaki to jest koszt, bo pierwsza wizyta jest za darmo.
No do teraz jestem w szoku
Matko! co sie zepsuloo esu samochód odstawiony do mechanika. 4800 zł. *****.
Czemu?Chciałam rylko powiedzieć ze straciłam kanapę na której lubiłam spac z psem i trochę mi smutno
Bo to od rodziców sofa była i chcieli ja z powrotem. I teraz musimy kupić nowa kanapę do salonuCzemu?