reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
A mi na szczęście jakoś się apetyt unormował.Ale mam dzisiaj packmana, ten cykl jest jakiś poje.bany wszystko jest nie po kolei
Ale ciagle mam jakieś dyskomforty na żołądku, mam nadzię, że przywyknie mi organizm, bo no mam wrażenie, ze to przez mete
Mmiiaa
A bierzesz jakis probiotyk? Moze to by pomoglo?A mi na szczęście jakoś się apetyt unormował.
Ale ciagle mam jakieś dyskomforty na żołądku, mam nadzię, że przywyknie mi organizm, bo no mam wrażenie, ze to przez mete
LadyCaro
Staram sie ale mi nie idzie xD i tak ze 3 razy wzielam odkad biore meteA bierzesz jakis probiotyk? Moze to by pomoglo?
Anasta07
U nas też sprzęgło było jako 1,później chłopaki rozkręcili to i klocki i to i tamto i...się już nie opłaca. Jeździmy nim tylko po mieście, bo dalej już strach. Ale przykro, pierwsze prawdziwe autko męża. Ja za swoim płakałam jak odjeżdżałsprzęgło i dwumasa do wymiany
jeszcze nic nie wybraliśmy
Przyjdzie wiadomość z linkiem od Ani
pietraczkaa
No nie wiem czy stawka z urzędu za alimenty jest warta prowadzenie takiej sprawy 5 terminów i pełno zażaleń po drodze, i zawsze rodzice tacy pokrzywdzeni i niezadowoleniJakby nie mogła złożyć wniosku o ustanowienie pełnomocnika z urzędu. To alimenty opłata dla pełnomocnika zależy od wpsu, wiec ktos by się ucieszył
LadyCaro
Pamiętam jak ukochanego Forda mojego męża zabierała laweta. To nawet mojemu Ojcu się łezka w oku zakręciłaU nas też sprzęgło było jako 1,później chłopaki rozkręcili to i klocki i to i tamto i...się już nie opłaca. Jeździmy nim tylko po mieście, bo dalej już strach. Ale przykro, pierwsze prawdziwe autko męża. Ja za swoim płakałam jak odjeżdżał
A nasza mazdusia póki co służy dobrze, wieadomo, ze w auto czasem trzeba włożyć, no ale myślę, że stary kocha ją trochę bardziej niż mnie
pietraczkaa
Mi za fordem też łzy leciałyPamiętam jak ukochanego Forda mojego męża zabierała laweta. To nawet mojemu Ojcu się łezka w oku zakręciła
A nasza mazdusia póki co służy dobrze, wieadomo, ze w auto czasem trzeba włożyć, no ale myślę, że stary kocha ją trochę bardziej niż mnie
Wspaniały samochód, dopóki koszty naprawy nie przewyższyły jedno wartości
Tez mamy samochód jeden u mechanika, ale dobrze że tam jest bo będzie klima w końcu działać
LadyCaro
Tak, z nazym Fordem dokładnie to samo było Stary, kochany żęchMi za fordem też łzy leciały
Wspaniały samochód, dopóki koszty naprawy nie przewyższyły jedno wartości
Tez mamy samochód jeden u mechanika, ale dobrze że tam jest bo będzie klima w końcu działać
reklama
pietraczkaa
Do dzisiaj jak go wspominam tęsknię, bardzo wygodny samochódTak, z nazym Fordem dokładnie to samo było Stary, kochany żęch
Ja to ogólnie jestem fanką fordów