Bibi89
Fanka BB :)
Ja tak saaaaamoooooPodobnie jak u nas, dlatego uznałam że Sycylia będzie w tym roku
Ale będę jadła i Piła wino!!!!! O niczym innym nie myślę tylko jedzenie i wino włoskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak saaaaamoooooPodobnie jak u nas, dlatego uznałam że Sycylia będzie w tym roku
Ale będę jadła i Piła wino!!!!! O niczym innym nie myślę tylko jedzenie i wino włoskie
Kiedy wylatujesz?Ja tak saaaaamooooo
Ja uwielbiam też i Kraków i Toruń ale najbardziej kocham Gdańsk i cieszę się, że mogę tu mieszkaćJA mam sentyment do obu. Oba miejsca sa piękne i maja urok i cięzko mi wyrokować. Na pewno Toruń jest mniejszym miastem i niektóre aspekty życia tam są łatwiejsze. Ale Kraków mnie zachwycił lata temu i jednak to jest moje miejsce. TEż nie bez powodu dużo ludzi mówi ze Toruń to taki mniejszy Kraków - klimat jest troche podobny.
Dalej nie odpowiedziałaś mi na pytanie - a propos XDJa uwielbiam też i Kraków i Toruń ale najbardziej kocham Gdańsk i cieszę się, że mogę tu mieszkać
Yyyyyy, Ups musiałam coś przeoczyć Można powtórzyć?Dalej nie odpowiedziałaś mi na pytanie - a propos XD
Czy mnie przekimasz w drodze na północ XDYyyyyy, Ups musiałam coś przeoczyć Można powtórzyć?
A tak jeszcze zapytam. Też Was bolą sutki po owulacji?
Tak mnie nawet piekły skubanceA tak jeszcze zapytam. Też Was bolą sutki po owulacji?
4 sierpniaKiedy wylatujesz?