reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No widzisz. Ty z okolic? Ja mieszkam w Gdańsku ale tez już kilka razy byłam 😂😂
Tak z okolic Trójmiasta, zoo w Oliwie to już też kilka razy zaliczyłam, w tym 3 razy będąc osobą dorosłą 😂 teraz się wybraliśmy z męża chrześniakiem, ale chyba był jeszcze za mały na te atrakcje, bo co zwierzątko to było idziemy dalej? 😝

Ja tez brałam anty jaki czas bo nienawidzę gumek a wtedy jeszcze moj nie byl gotowy na dziecko i nie miałam robionych badań. Ale szczerze, z całego serca nienawidzę tez tabletek antykoncepcyjnych 😀 Całe życie coś łykać, dramat.

@Bibi89 orientujesz się jaka jest pogoda w Torremolinos w drugiej połowie września? 😬
Będzie ciepło 😁😁 końcem września plazujemy jeszcze śmiało w bcn wiec tam na południu to będziesz się smażyć na plażce 😁😁
Ja myślałam o Sardynii ale tym razem północna cześć wyspy albo Sycylia. Jako że byłam ograniczona czasowo to wybrałam Sycylię. Sardynia wychodzi spoko finansowo we wrześniu.
My lecimy na Sardynie za 3 tyg 😁 wyszlo nam drogo bo wybraliśmy właśnie północ, costa smeralda, ale pocieszam się tym ze nasz hotel teraz kosztuje 2800 euro za 5 nocy a my zapłaciliśmy połowę tego 😁 bo zarezerwowalismy jak jeszcze wlochy wymagały paszport covidowy. Janusze biznesu!
Mi z ich testu wyszła Ashwaganda - póki co jestem w fazie nasycenia i bardzo odpowiada mi ten alkoholowy posmak 😂
O jakim teście mówisz?
My chcieliśmy lecieć na Maltę ale ostatecznie pojechaliśmy na żagle do Chorwacji 😂 Z Wysp hiszpańskich bardzo bardzo bardzo podobała mi sie Majorka. Tak klimatyczne miejsce. Niesamowite.
Mega polecam Minorkę! Duzo bardziej mi się podobała niż Majorka. No i Ibiza ale to poza sezonem. Jest obłędna!

A ja wam powiem, ze mam 9dc i takie humorki ze nie ogarniam. Albo się śmieje sama do siebie nie wiem z czego, albo tak jak wczoraj po seksie zaczęłam się śmiać i leciały mi zły, stary myślałam, ze na zawał zejdzie xD ale może to dlatego, ze stresuje się tymi zastrzykami itp i tym, ze może faktycznie jest jakaś szansa na cionsz 🙈
Ja tez 9 dc i jakos psychicznie dziwnie, kiedy normalnie bylabym zla bylo wszystko super, zaczelam byc zla jak konczyl sie okres i dalej troche jestem poddenerwowana a to powinien byc teraz najlepszy czas🤣🤣
A byłas kiedys w Toruniu? Super miasto na weekendowy wypad - mieszkalam tam prawie 7 lat :p Dodatkowo w sierpniu (16-20) jest Bela Skyway Festival - coroczny festiwal gdzie sa super świetlne iluminacje na wiekszości budynków w mieście
@Kamilad Tylko pamietaj ze ze z tym festiwalem wiaza sie tlumy, problemy z zaparkowaniem, drozsze noclegi, kolejki w restauracjach itp. 😜 ale ogólnie też polecam Toruń tylko niekoniecznie w tym terminie 😁😁
Jesli chodzi o Kaszuby to my bylismy we Wdzydzach kilka lat temu i bylo bardzo przyjemnie 🙂

A ja zostałam zaproszona na kolejną rozmowę o współpracę w mojej obecnej firmie :D to jest super miłe ale zaczynam się zastanawiać ile srok za ogon mogę trzymać jednocześnie i jak długo 😂

No i plotki w firmie się rozeszły i u mnie w starym dziale już wiedzą, że ide do tego działu z czwartkowej rozmowy - co ciekawa ze oni to już wiedzą, a ja w zasadzie jeszcze nie podjęłam żadnej decyzji.
Jak to się mówi - klęska urodzaju? 😂

Jeżeli chodzi o Kaszuby, to je uwielbiam, są piękne ❤️ ale mieszkamy bardzo blisko więc prawie na co dzień je mamy, rok i dwa lata temu wypożyczyliśmy z mężem skutery na weekend i robiliśmy objazdowki po Kaszubskim i Wdzydzkim PK i było mega, moje najlepsze wycieczki jak dotąd, zwiedzanie skuterem było totalnie inne niż autem, nie do podrobienia 😍 narobiliśmy łącznie pewnie z 700km po tych okolicach więc dużo już widzieliśmy. Także chyba najbardziej przemawia do mnie ten Toruń, żeby trochę się wyrwać ze wsi do miasta i pozwiedzać ale chętnie usłyszę jeszcze od @LadyCaro gdzie się zatrzymali i co poleca zobaczyć :)

Załączniki

• IMG_20220711_131310.jpg
    IMG_20220711_131310.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 51
reklama
Jeżeli chodzi o Kaszuby, to je uwielbiam, są piękne ❤️ ale mieszkamy bardzo blisko więc prawie na co dzień je mamy, rok i dwa lata temu wypożyczyliśmy z mężem skutery na weekend i robiliśmy objazdowki po Kaszubskim i Wdzydzkim PK i było mega, moje najlepsze wycieczki jak dotąd, zwiedzanie skuterem było totalnie inne niż autem, nie do podrobienia 😍 narobiliśmy łącznie pewnie z 700km po tych okolicach więc dużo już widzieliśmy. Także chyba najbardziej przemawia do mnie ten Toruń, żeby trochę się wyrwać ze wsi do miasta i pozwiedzać ale chętnie usłyszę jeszcze od @LadyCaro gdzie się zatrzymali i co poleca zobaczyć :)
Wiesz co ja w Toruniu bylam na urodziny więc raczej postawilam na zabawę niz zobaczenie ladnych miejsc :D mielismy pokoj ma samym starym mieście i lazilismy po knajpach w zasadzie :D wiec średnio pomoge :D

Do góry