reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No właśnie dziewczyny apropo wyjazdów :) chcemy się z mężem gdzieś wybrać na rocznicę ślubu w sierpniu na weekend. Po pierwsze musi być max 250km od Trójmiasta, bo przez ciążę i trombofilię wolę nie ryzykować długiego przesiadywania na tyłku w aucie, po drugie fajnie jakby było jakieś spa ale też chciałabym coś zobaczyć i trochę połazic, czyli jakieś urokliwe miasto jak najbardziej, no i po 3 jakby dało się w miarę budżetowo, bo nie ukrywam że wyprawka dla 1 malucha mocno szarpnie nas po kieszeni, a nie mamy żadnych oszczędności na wycieczkę. Tak się nam zachciało wyjechać gdzieś ostatni raz we dwoje. Może macie pomysł w jakie miasto/miejsce uderzyć? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi :)
A byłas kiedys w Toruniu? Super miasto na weekendowy wypad - mieszkalam tam prawie 7 lat :p Dodatkowo w sierpniu (16-20) jest Bela Skyway Festival - coroczny festiwal gdzie sa super świetlne iluminacje na wiekszości budynków w mieście

reklama
W ogóle przeżyłam weekendowego grilla z 15 dzieciaków :D :D Pełna rozpiętość była - od 5 miesięcy do 8 lat.
Od razu na początku wzięłam do ręki wielkiego Desperadosa żeby nie było wątpliwości :p
Na szczęście obyło sie bez niechcianych pytań, wrecz miałam wrażenie ze kilka dziewczyn mi zazdrosciło swobody.... Trochę to dziwne było - ja tak chce dziecko, a tu teksty że ona jedna z drugą by tak chciały chociaz 1 dzien taki jak było kiedyś. Ale to też były mamy maluszków. Myślę, że przemęczenie u niech jest poziom MAX. Zresztą sama nie wiem jak to będzie u mnie.

reklama
Do góry