reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Zależy od lekarza. Mój na wstępie wysłał mnie na badani krwi, i było ich bardzo dużo, wydałam ponad dwieście złotych i to 5 lat temu

Najczęściej jednak rozdają tabletki promowane przez dobrych handlowców 😤

Soreczki, że tak się wtrącam, ale macie taki fajny wątek, że pozwoliłam sobie dołączyć
No pewnie, ze fajny. Sama go założyłam ;)

Ja tez brałam anty jaki czas bo nienawidzę gumek a wtedy jeszcze moj nie byl gotowy na dziecko i nie miałam robionych badań. Ale szczerze, z całego serca nienawidzę tez tabletek antykoncepcyjnych 😀 Całe życie coś łykać, dramat.

@Bibi89 orientujesz się jaka jest pogoda w Torremolinos w drugiej połowie września? 😬
Nie do mnie pytanie, ale byłam w zeszłym roku w Alicante w połowie września, a Torremolinos jest jeszcze bardziej na południe, więc pewnie jeszcze ciut ciepłej i był upał. Normalnie pełne lato, siedziałam ciągle w morzu :) Czasem wieczorem cieniutki sweterek jako ochrona od wiatru od morza :) Polecam, dla mnie najlepszy czas na hiszpańskie morze :)

Załączniki

• 93F9A73F-6D3A-44E2-BE3D-BC5E81877C99.jpeg
    93F9A73F-6D3A-44E2-BE3D-BC5E81877C99.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 73
Ja jak daaaawno temu bralam tabletki to też nie mialam przez lekarza zleconych zadnych badan, za własną reke robilam proby watrobowe. Ale to nie jest tak, że przed braniem tabletek lekarze zlecaja badania hormonow czy cos
Ale w sumie fajnie by było... Pani na NFZ nie zlecała, bo zakładała, że mnie prywatnie nie stać (bo wtedy nie było, fakt). A endokrynolog NFZ wypisuje 1 badanie (1 hormon) na wizytę...

reklama
Do góry