reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Nie do mnie pytanie, ale byłam w zeszłym roku w Alicante w połowie września, a Torremolinos jest jeszcze bardziej na południe, więc pewnie jeszcze ciut ciepłej i był upał. Normalnie pełne lato, siedziałam ciągle w morzu :) Czasem wieczorem cieniutki sweterek jako ochrona od wiatru od morza :) Polecam, dla mnie najlepszy czas na hiszpańskie morze :)
Wspaniale ❤️ Wole zapytać, bo byłam na Cyprze w sierpniu i był upał nie do zniesienia i na Majorce w maju i było tak zimno, ze chodziliśmy w kurtkach 🤣

A ja od dzisiaj zaczynam brać ashwagande - jestem ciekawa czy poczuje jakieś zmiany. W końcu zamówiłam z mothers protect - jednak ich marketing na mnie podziałał 🙈😂

reklama
Do góry