Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie lecicie?Witam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop! Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
A gdzie?Witam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop! Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
ZazdrooooWitam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop! Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
Wspaniale Wole zapytać, bo byłam na Cyprze w sierpniu i był upał nie do zniesienia i na Majorce w maju i było tak zimno, ze chodziliśmy w kurtkachNie do mnie pytanie, ale byłam w zeszłym roku w Alicante w połowie września, a Torremolinos jest jeszcze bardziej na południe, więc pewnie jeszcze ciut ciepłej i był upał. Normalnie pełne lato, siedziałam ciągle w morzu Czasem wieczorem cieniutki sweterek jako ochrona od wiatru od morza Polecam, dla mnie najlepszy czas na hiszpańskie morze
No właśnie dokąd???? Ja tez siedzę i szukam i już nic nie wiemWitam was wszystkie! Mój poniedziałek jest całkiem spoko bo właśnie kupiliśmy bilety na urlop! Lecimy pod koniec sierpnia! Już się doczekać nie mogę
A to już prenatalne?Jestem nienormalna. Wizytę mam za 4 dnia a ja czuję wyrzut kortyzolu
Nie. Kontrola. Prenatalne za tydzień.A to już prenatalne?