reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Witam Was w ten piękny poniedziałek! ❤️ Żartuję... Który poniedziałek jest piękny 😂 tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi 🙈
A Wy lubicie poniedziałki?
Ja bardzo nie lubiłam poniedziałków w poprzedniej pracy, bo szefowa miała zawsze jakieś przemyślenia przez weekend i w poniedziałek strach było maila odpalić 😂 a najgorzej było w poniedziałek po urlopie do pracy wrócić.. nocka nie przespana i to cały zespół tak miał, nie tylko ja.. Teraz w sumie już mi to przeszło i jednak wolałabym już w piątki nie chodzić :p

reklama
Ja też nie lubie poniedziałków:D a u mnie to dalej oznacza, że ide do pracy, w której nic nie umiem i musze sie uczyć xD nie lubie, chcialabym juz wszystko wiedzieć :D

A tak wogole to znowu nam gumką pękła 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ drugi raz w ciągu miesiąca... i tak sobie myślę że o ile nam to tam rybka tak co ma zrobić para która serio nie chce mieć w danym momencie dzieci ? Masakra... nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło 🤷🏽‍♀️
Zdarzyło mi się kilka razy z jednym byłym... I on...uwaga...powiedział o tym swojej mamie! Mieliśmy po 28-9 lat, dodam. Ona na to, że może mi antykoncepcję wypisać - jego mama była lekarzem. I rzeczywiście przyjechał z receptą na tabletki... Ja sobie myślę: tak bez badań? Poza tym twoja matka mnie nie zna i się nigdy nie spotkaliśmy... On na to: spoko, mojej siostrze też wypisuje! A siostra się potem ożeniła...(dosłownie, bo z kobietą...). Wtf? No nic, to też Durexy tak pękały...

Ja trafiłam właśnie na jakieś hiszpańskie Forum gdzie laski dziwią się ze zaszły po HSG i pytają jak to jest możliwe 😁😁
Na francuskim forum właśnie była wymiana myśli o pończochach uciskowych, które nam wszystkim wypisano. Coś tam wspomniałam o tym, że trudno tak w czasie upałów, a laski na to, że w ogóle jak to, jak mogę tak myśleć i nie szanować panów, którzy w upale naprawiają dachy i budują drogi. Yyyy ale ja szanuję...😶

Ostatnia edycja:
Zdarzyło mi się kilka razy z jednym byłym... I on...uwaga...powiedział o tym swojej mamie! Mieliśmy po 28-9 lat, dodam. Ona na to, że może mi antykoncepcję wypisać - jego mama była lekarzem. I rzeczywiście przyjechał z receptą na tabletki... Ja sobie myślę: tak bez badań? Poza tym twoja matka mnie nie zna i się nigdy nie spotkaliśmy... On na to: spoko, mojej siostrze też wypisuje! A siostra się potem ożeniła...(dosłownie, bo z kobietą...). Wtf? No nic, to też Durexy tak pękały...
Za coś takiego to dyscyplinarka powinna być, ale co ja tam wiem ;)

reklama

Ale w sumie co by Ci dało zaczęcie brania antykoncepcji hormonalnej w tym momencie.
Jedynie mogła by Ci przepisać tabletkę po żeby to miało sens.

No i te badania ... cóż brałam antykoncepcję hormonalną latami. Dwa razy w życiu zdarzyło mi się, że lekarz kazał mi zrobić badania

Do góry