reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja właśnie mam, ale go za bardzo nie uzupełniam... no, może jakieś 1-2 zdjęcia na miesiąc :-D Ale pseudo mam niezwiązane z forum ;-) Jednakowoż zerknęłam sobie na profil @pluto_nova właśnie - jak fajnie! Jacy wy w ogóle jesteście śliczni :-)
Przez was jestem cholernym stalkerem :D

Jak któraś chce jeszcze mojego insta, to niech napisze wiadomosc :D

reklama
No właśnie ja wczoraj będąc w klinice na wizycie zapytałam moją panią doktor o to badanie.. Odpowiedziała mi, że nie muszę tego robić, bo nie jestem otyła, glukoza na czczo wyszła dobrze i mam niskie AMH więc IO mi nie grozi 🤷‍♀️ nie wiem co o tym myśleć..
No @LadyCaro tez nie wysyłali, bo nie jest otyła, a jednak kochana bardzo dobrze ze je zrobiłaś :)

No właśnie ja wczoraj będąc w klinice na wizycie zapytałam moją panią doktor o to badanie.. Odpowiedziała mi, że nie muszę tego robić, bo nie jestem otyła, glukoza na czczo wyszła dobrze i mam niskie AMH więc IO mi nie grozi 🤷‍♀️ nie wiem co o tym myśleć..

No tak jakby glukozę na czczo miałam dobrą w normach dla zdrowej osoby, ważę ledwo 50kg i mam IO xD

No tak jakby glukozę na czczo miałam dobrą w normach dla zdrowej osoby, ważę ledwo 50kg i mam IO xD
Żezu muszę się zebrać na to badanie... Trochę mi szkoda tracić na to czasu w czasie mojego krótkiego pobytu w PL, ale chyba trzeba.. Do tego uwaga, znak! Będę mieszkać tuż obok labo! Znaczy się musze iść i pić ten ulepek chyba... :-(

Jezu juz sie zdenerwowalam. Mi też raz lekarz powiedzial ze nie wygladam na insulinoopprona... glukoza wzorowa, amh wzorowe, jestem szczupla. I co?
Ehhhh jak ufać lekarzom

reklama
Do góry