reklama
Anezka11
Fanka BB :)
Cierpię na migreny i w okresie starań mam wyrzuty sumienia jak biorę swoje tabletki na ból głowy (tzw. tryptany, są mocne) próbowałam nie brać i zwalczyć ból okładami i wiele wiele innych technik, ale w przypadku migren to po prostu niemożliwe. Migrena rozkręcała się do takiej rangi, że już wtedy wymioty i suwanie się po podłodze. Aż w końcu brałam tabletke.
Dziś boli, a jesteśmy w trakcie starań i chyba nie obejdzie się bez tabletki, a jakoś mam wyrzuty, że jak wezmę to oslabie to wszystko wewnątrz mnie - tabletki mają wpływ na pęcherzyki?
Dziś boli, a jesteśmy w trakcie starań i chyba nie obejdzie się bez tabletki, a jakoś mam wyrzuty, że jak wezmę to oslabie to wszystko wewnątrz mnie - tabletki mają wpływ na pęcherzyki?
LadyCaro
Może skonsultuj to z lekarzem?Cierpię na migreny i w okresie starań mam wyrzuty sumienia jak biorę swoje tabletki na ból głowy (tzw. tryptany, są mocne) próbowałam nie brać i zwalczyć ból okładami i wiele wiele innych technik, ale w przypadku migren to po prostu niemożliwe. Migrena rozkręcała się do takiej rangi, że już wtedy wymioty i suwanie się po podłodze. Aż w końcu brałam tabletke.
Ja np biore leki na spanie ale moja lekarka wie, że sie staram i dobierala mi tak, żeby byly bezpieczne
LadyCaro
Super. Ja po mojej krzywej każdemu bym kazala robić to badanieZmobilizowałam się do zbadania krzywej cukrowej, krzywej insulinowej i kortyzolu. Teraz czekanie na drugie pobranie. Glukoza smakuje jak herbata mojego ojca, ulepek. Fuj.
Moonstone
Moderator
Mnie tez za niedługo czekaSuper. Ja po mojej krzywej każdemu bym kazala robić to badanie
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny latam jak ze sraczką, bo mam tyle rzeczy do odpięcia i do tego jeszcze na 13:00 pazy Ale w 85% jesteśmy już spakowani
Madame JS
Ja właśnie mam, ale go za bardzo nie uzupełniam... no, może jakieś 1-2 zdjęcia na miesiąc Ale pseudo mam niezwiązane z forum ;-) Jednakowoż zerknęłam sobie na profil @pluto_nova właśnie - jak fajnie! Jacy wy w ogóle jesteście śliczni :-)Ps ja nie mam Inastagrama Tzn. mam ale tam nic nie mam bo służy mi tylko do stalkowania ludzi
Edit: PS2 stalkowałam kiedyś instagrama @pluto_nova (jak ten kosz zrobiłaś na szydełku/drutach - piękny był )
Moonstone
Moderator
Zazdrość!Dziewczyny latam jak ze sraczką, bo mam tyle rzeczy do odpięcia i do tego jeszcze na 13:00 pazy Ale w 85% jesteśmy już spakowani
reklama
Karolina_123
No właśnie ja wczoraj będąc w klinice na wizycie zapytałam moją panią doktor o to badanie.. Odpowiedziała mi, że nie muszę tego robić, bo nie jestem otyła, glukoza na czczo wyszła dobrze i mam niskie AMH więc IO mi nie grozi nie wiem co o tym myśleć..Super. Ja po mojej krzywej każdemu bym kazala robić to badanie