Madame JS
Fanka BB :)
Ja bym poszła dalej: "do **** WBIŁ się niczym ptak" ;-)Widziałam trzoooooonaaaa cieeeeń ! Do góry wybił się niczym ptak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym poszła dalej: "do **** WBIŁ się niczym ptak" ;-)Widziałam trzoooooonaaaa cieeeeń ! Do góry wybił się niczym ptak!
Ale to też zależy od aktualnej tendencji... Są chyba aktywne i aktywniejsze miesiące?Wogole teraz takim mocno staraczkowym wątkiem to są wątki kreseczkowe miesieczne. Tam faktycznie jest wszystko w temacie starań
Był jeszcze Misiek, który zbierał kasę na in vitro dla siebie i żony...Ja chyba nie widziałam żadnego faceta aktywnie się udzielającego na BB. Tylko raz czytałam wątek o pittingu
Będziemy się tułać razem:-) Ja na pewno na dłużej zostanę na staraczkach, na kreskach, na in vitro na pewno, no i z ciekawości nadal na IUI ;-)No spoko. Tylko zaraz większość z Was będzie w ciąży i to przestanie być znowu wątek dla stsraczek . I znowu będziemy się tułać szukając sobie nowego miejsca .
Lista osób do zamkniętej grupy - dajcie znac jak chcecie się dopisać
1. @Moonstone
2. @Ceonis
3. @Bibi89
4 @LadyCaro
5. @pluto_nova
6. @Wezu
7. @Agnes4312
8. @olka11135
9. @MyszkaMiki30
10. @Karolina_123
11. @Kamilad
12. @stokrotka_
13. @Mmiiaa
Tak, widziałam! Ale to był tylko ślub humanistyczny chyba...Był taki program na ttv że laski się oświadczały swoim starym i od razu ślub xD
Widziałam urywek w googlebox
Właśnie mi przypomniałaś, że miałam dzisiaj sikan na test i zapomniałamJs prdl budzę się rano, łapię za telefon jeszcze w łożu i sobie myślę: zobaczmy co na forum… Źle zrobiłam, muszę biec do kibla, bo się posikam Co Wy piłyście wczoraj? Absynt wiechał? Nie mogę
I ja tez! Chodź na początku sierpnia urlopuje na Śląsku ale może Was nadrobieJa się zgłaszam, oczywiście!