Agnes4312
Moderator
Też próbowałam do tej piosenki ale nie umiałamChciałem być trzonowładny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też próbowałam do tej piosenki ale nie umiałamChciałem być trzonowładny
O zapomniałam, że jest wśród nas polonistka to jak dojdziesz do 827 strony to zobaczysz moją interpretację tekstu piosenki xD zawsze w interpretacje byłam słabaO, matko, chwilę człowieka nie ma i znów rok nadrabiania.. Jakieś gry o trzon i listy grupy zamkniętej mi się przewinęły... ale na razie jestem na stronie 796 :-(
A ja pisze po polsku francuskim, to moze zabolećO, matko, chwilę człowieka nie ma i znów rok nadrabiania.. Jakieś gry o trzon i listy grupy zamkniętej mi się przewinęły... ale na razie jestem na stronie 796 :-(
Potem pójdzie Ci śpiewającoO, matko, chwilę człowieka nie ma i znów rok nadrabiania.. Jakieś gry o trzon i listy grupy zamkniętej mi się przewinęły... ale na razie jestem na stronie 796 :-(
A ja mogę?Lista osób do zamkniętej grupy - dajcie znac jak chcecie się dopisać
1. @Moonstone
2. @Ceonis
3. @Bibi89
4 @LadyCaro
5. @pluto_nova
6. @Wezu
7. @Agnes4312
8. @olka11135
9. @MyszkaMiki30
10. @Karolina_123
11. @Kamilad
12. @stokrotka_
13. @Mmiiaa
Przypomina mi to historię mojej koleżanki... przez prawie 5 lat nie mogła znaleźć stałej pracy - ani zajść w ciążę... Jak na ironię udawało jej się złapać tylko krótkie umowy na zastępstwo - i to wszystkie z powodu macierzyńskiego jakiejś pani... :-( Ale i dla niej wyszło słońce - gdy tylko podpisała na czas nieokreślony, dziecko też się pojawiło ;-)Hmmm, chyba nie chciałabym umowy na zastępstwo, bo potem znow szukanie pracy... To strasznie niepewne. Choć oczywiście zrobisz jak chcesz, zawsze to kolejna pozycja do cv i nowe doświadczenia