reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja też jestem ciekawa :D
Nawet wpadłyśmy z @Ceonis na pomysł, żeby stworzyć zamknięta grupę, żebyśmy mogły się pokazać, ale nie wiem ile z Was by chciało coś takiego xD
Pomysł z grupą fajny, ale przyjmiecie mnie, jeśli nie będę swoich zdjęć wrzucać? Jestem po prostu stara i brzydka i nie ma co pokazywać. Gdy byłam w Waszym wieku, to mooooże jeszcze... ;-) Chyba że będę umieszczać zdjęcia sprzed 10 lat :-D Ale ja nawet na Insta mam chyba 2-3 zdjęcia siebie samej...

A ja żałuje mega, ze mało jedzenia spróbowałam. Wybieraliśmy wszystko tak mega pod siebie 😅 a jak przyszło co do czego to nie miałam kiedy jeść 🤷🏼‍♀️
Ja tak samo... np. nie spróbowałam nic z deserów oprócz kawałka tortu. A reszty w sumie jakby nie poczułam, ciągle byłam przejęta czymś innym :-D

Ja tak samo... np. nie spróbowałam nic z deserów oprócz kawałka tortu. A reszty w sumie jakby nie poczułam, ciągle byłam przejęta czymś innym :-D

No dokładnie! Zjadłam obiad bo byłam głodna, tort, no bo jak go nie zjeść skoro se sama ukroilam a potem echo! Ciagle trzeba było tańczyć! Koło północy moja siostra mnie ściągnęła z parkietu i kazała mi coś zjeść, stała mi nad głową żebym cokolwiek miała na żołądku, bo jak już wcześniej pisałam- wszystko co zjadłam to wyrzygalam 😅

No dokładnie! Zjadłam obiad bo byłam głodna, tort, no bo jak go nie zjeść skoro se sama ukroilam a potem echo! Ciagle trzeba było tańczyć! Koło północy moja siostra mnie ściągnęła z parkietu i kazała mi coś zjeść, stała mi nad głową żebym cokolwiek miała na żołądku, bo jak już wcześniej pisałam- wszystko co zjadłam to wyrzygalam 😅
U mnie problem to schemat tutejszego wesela - najpierw się tylko je (serwowana kolacja, nie jakieś gigantyczne ilości), a potem już tylko tańczy, nie ma jedzenia po północy...

reklama
Do góry