Moonstone
Moderator
Noo XDChyba coś się popsuło przy cytowaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo XDChyba coś się popsuło przy cytowaniu
Ej ale staraczki 2022 to staraczki medyczne. Ja tam zadaje pytania typowo staraczkowe i uważam że to powinniśmy kontynuowaćNo spoko. Tylko zaraz większość z Was będzie w ciąży i to przestanie być znowu wątek dla stsraczek . I znowu będziemy się tułać szukając sobie nowego miejsca .
co prawda mi też trudno zrezygnować z piwka ale za to staram się jeść zdrowo i regularnieMój był pierwszy na diecie i to on na mnie patrzył z politowaniem
Zorientuj się lepiej w cenach, bo aktualnie to jest jakiś kosmos, moja sala rok temu miała talerzyk 260zl, w tym roku 360 a na przyszły już zapowiadają 460zlJa również ale jak się zbiorę to coś zaplanuję na przyszły rok w końcu, salę chyba już znalazłam
No i ja to szanujeTez zamówiłam 20 i obsikałam je chyba w dwa albo trzy miesiące
Tez mi się wydaje, ze tu jest temat do gadania przede wszystkim o pierdachEj ale staraczki 2022 to staraczki medyczne. Ja tam zadaje pytania typowo staraczkowe i uważam że to powinniśmy kontynuować
Lista osób do zamkniętej grupy:
1. @Moonstone
2. @Ceonis
3. @Bibi89
4 @LadyCaro
5. @pluto_nova
6. @Wezu
7. @Agnes4312
Ale mimo wszystko tutaj też się na luzie rozmawia o staraniach i można się trochę emocjonalnie rozładowaćEj ale staraczki 2022 to staraczki medyczne. Ja tam zadaje pytania typowo staraczkowe i uważam że to powinniśmy kontynuować
Nie widziałam czy chcesz, przepraszam lista jest aktualizowana, po tym jak ktos się na mnie wydrze: „hej tez chce” czy cośA ja?!
chyba bo ja tego nie pisałamNo spoko. Tylko zaraz większość z Was będzie w ciąży i to przestanie być znowu wątek dla stsraczek . I znowu będziemy się tułać szukając sobie nowego miejsca .
Tak, ale każdy może to przeczytać.Ale mimo wszystko tutaj też się na luzie rozmawia o staraniach i można się trochę emocjonalnie rozładować