reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Ja rodowita KujawiankaA tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo
Bibi89
Ale jak tak zrobimy to chyba już nikt tu nie zostanie ? Zobacz jak staraczki umierają ... nie wiem czy to taki dobry pomysł ale jak coś to ide z wamiLista osób do zamkniętej grupy:
1. Moonstone
Ceonis
CeonisLista osób do zamkniętej grupy:
1. Moonstone
Ceonis
Można być tu i na zamkniętej grupieAle jak tak zrobimy to chyba już nikt tu nie zostanie ? Zobacz jak staraczki umierają ... nie wiem czy to taki dobry pomysł ale jak coś to ide z wami
Ceonis
Można założyć, że ta grupa jest taka codzienna, podstawowa, a tamta taka dodatkowaAle jak tak zrobimy to chyba już nikt tu nie zostanie ? Zobacz jak staraczki umierają ... nie wiem czy to taki dobry pomysł ale jak coś to ide z wami
Moonstone
Moderator
Ale wiesz, docelowo taki był sens tego wątku. Był otwarty, żeby dołączyły wszystkie dziewczyny które chciały ze Staraczek, po to żeby go zamknąć i gadać w zamkniętej grupieAle jak tak zrobimy to chyba już nikt tu nie zostanie ? Zobacz jak staraczki umierają ... nie wiem czy to taki dobry pomysł ale jak coś to ide z wami
lady_in_blue
Jeśli powstanie kolejna zamknięta grupa to tutaj nikt nie zostanie i nie będzie z kim pisać
Moonstone
Moderator
Ale ta zamknięta grupa ma być z wszystkich dziewczyn tutaj, które chciały dołączyć. Jak się wejdzie na początek tematu to tam pisałam, ze chce później zrobić zamkniety wątek, tylko najpierw chciałam wiedzieć, kto w ogole chce. Bo to miało być bezpieczne miejsce dla nas.Jeśli powstanie kolejna zamknięta grupa to tutaj nikt nie zostanie i nie będzie z kim pisać
reklama