MyszkaMiki30
Fanka BB :)
do zamkniętej też chcęA ja?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do zamkniętej też chcęA ja?!
Jużdo zamkniętej też chcę
To ja głupia wkręciłam sobie w głowę, że chce ślub 23.09.2023 nie ważne, że jeszcze nie planujemy ale spodobała mi się ta data i koniec nawet jak się nie zgodzi to zaciągnę go siłąZorientuj się lepiej w cenach, bo aktualnie to jest jakiś kosmos, moja sala rok temu miała talerzyk 260zl, w tym roku 360 a na przyszły już zapowiadają 460zl
No i ja to szanuje
Mój to jak mu dam zdrowe to zje, ale sam z siebe będzie jadł frytki z majonezem i kanapki z górą kiełbasy.Dziewczyny proszę powiedzcie mi jak wasi mężczyźni podchodzili do diety? Niestety swojego nie mogę namówić do zmiany odżywiania
Jakoś się znalazłyśmy na instagramie i tak leciA skąd wiesz?
W sensie, nie że poddaje w wątpliwość tylko jestem ciekawa czy się znacie
Ja mieszkam pod Warszawą, wiele lat w wawie mieszkałam.A tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo
Wydaje mi się, że świat nie jest aż tak mały a ja np w sumie nie przejmuję się jakoś bardzo tym, ale wiadomo, każdy uważa co woli i robi jak mu komfortowoA warunkiem dołączenia do grupy jest to że każda musi się ujawnić? Trochę się boję że @krasulka5 mnie zna albo mąż @LadyCaro ale z drugiej strony chętnie bym zobaczyła jak wyglądacie
No niby prawda i z kolei fajnie jak nowe dziewczyny dołączają do wątku.No spoko. Tylko zaraz większość z Was będzie w ciąży i to przestanie być znowu wątek dla stsraczek . I znowu będziemy się tułać szukając sobie nowego miejsca .
A tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo
nieeeee? :OTak, ale każdy może to przeczytać.
Czy do was też z tydzień temu napisał jakiś wojtek wiadomość prywatną, że ma pytanie intymne dotyczące seksu, a widział że chętnie odpowiadam na takie tematy tu na forum i czy może mnie o coś spytać?! Wtf w ogóle xD
Był taki program na ttv że laski się oświadczały swoim starym i od razu ślub xDTo ja głupia wkręciłam sobie w głowę, że chce ślub 23.09.2023 nie ważne, że jeszcze nie planujemy ale spodobała mi się ta data i koniec nawet jak się nie zgodzi to zaciągnę go siłą
Tak, ale każdy może to przeczytać.
Czy do was też z tydzień temu napisał jakiś wojtek wiadomość prywatną, że ma pytanie intymne dotyczące seksu, a widział że chętnie odpowiadam na takie tematy tu na forum i czy może mnie o coś spytać?! Wtf w ogóle xD