Anezka11
Fanka BB :)
Ja jestem ale że to robota studentów? Tych otwartych i światłych ludzi, a trochę zajeżdża pisemEj a jest ktoś z warmisnko mazurskiego ?
Zobacz załącznik 1421403
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem ale że to robota studentów? Tych otwartych i światłych ludzi, a trochę zajeżdża pisemEj a jest ktoś z warmisnko mazurskiego ?
Zobacz załącznik 1421403
Nie wiem, ale ja mam takie dziwne akcje w życiu.Zresztą po czym wnioskujesz, że ktoś Cię zna? Ja nawet jakby tu była jakaś moja koleżanka, to bym na to nie wpadła
u nas cześć adwokatów buntowała się przeciwko pro bono dla protestujących z uwagi na zaostrzenie prawa aborcyjnegoJa jestem ale że to robota studentów? Tych otwartych i światłych ludzi, a trochę zajeżdża pisem
Stad zamknięty wątek. Chciałabym, żeby były w nim osoby, do których mam stuprocentowe zaufanie. M.in. @Bibi89 @pluto_nova @Ceonis @LadyCaro @lady_in_blue @Madame JS @Alabama89 @Wezu uważam za takie osobyNie wiem, ale ja mam takie dziwne akcje w życiu.
Pamiętajcie GG?? Tam się miało swoje numery 7 cyfrowe. Niby indywidualne. I kiedyś odkryłam, że ktoś musi mieć ten sam numer gg bo zaczęły do mnie pisać osoby, że niby ktoś mi tam znajomy, a ja tej osoby nie znałam.
Albo do mnie pisała przyjaciółka a ja nie dostawałam tej wiadomości.
I później się okazało, że to faktycznie błąd programu gg i przydzielili ten sam nr innej osobie.
Ale ja znałam tą inną osobę!!! Czaicie? I to nie było tak, że ona wykradła moje konto.
Okazała się nią żona kolegi taty. Na żywo się poznałyśmy dopiero po fakcie.
A tu jednak piszemy o intymnych rzeczach i jak się np okaże że ktoś mnie zna i potem rozpowie innym w naszym wspólnym otoczeniu że stracilam 2 ciążę, a ja nie chce o tym mówić
No w sumie racja, że na zamkniętym wątku bezpieczniej będzie pisać o intymnych sprawach...Stad zamknięty wątek. Chciałabym, żeby były w nim osoby, do których mam stuprocentowe zaufanie. M.in. @Bibi89 @pluto_nova @Ceonis @LadyCaro @lady_in_blue @Madame JS @Alabama89 uważam za takie osoby
W porządku, to jest zrozumiałe, dlatego nikt nie każe przechodzic na wątek prywatny, to dla chętnych.Nie wiem, ale ja mam takie dziwne akcje w życiu.
Pamiętajcie GG?? Tam się miało swoje numery 7 cyfrowe. Niby indywidualne. I kiedyś odkryłam, że ktoś musi mieć ten sam numer gg bo zaczęły do mnie pisać osoby, że niby ktoś mi tam znajomy, a ja tej osoby nie znałam.
Albo do mnie pisała przyjaciółka a ja nie dostawałam tej wiadomości.
I później się okazało, że to faktycznie błąd programu gg i przydzielili ten sam nr innej osobie.
Ale ja znałam tą inną osobę!!! Czaicie? I to nie było tak, że ona wykradła moje konto.
Okazała się nią żona kolegi taty. Na żywo się poznałyśmy dopiero po fakcie.
A tu jednak piszemy o intymnych rzeczach i jak się np okaże że ktoś mnie zna i potem rozpowie innym w naszym wspólnym otoczeniu że stracilam 2 ciążę, a ja nie chce o tym mówić
Dziewczyny proszę powiedzcie mi jak wasi mężczyźni podchodzili do diety? Niestety swojego nie mogę namówić do zmiany odżywiania
No spoko. Tylko zaraz większość z Was będzie w ciąży i to przestanie być znowu wątek dla stsraczek . I znowu będziemy się tułać szukając sobie nowego miejsca .Ale ta zamknięta grupa ma być z wszystkich dziewczyn tutaj, które chciały dołączyć. Jak się wejdzie na początek tematu to tam pisałam, ze chce później zrobić zamkniety wątek, tylko najpierw chciałam wiedzieć, kto w ogole chce. Bo to miało być bezpieczne miejsce dla nas.