Mmiiaa
Fanka BB :)
Robie ostatnie podejscie do bobu, dla ciazy!On chyba zawsze śmierdzi. Po prostu gotujesz w osolonej wodzie aż będzie miękki. Można na końcu polac roztopionym masłem, albo i nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robie ostatnie podejscie do bobu, dla ciazy!On chyba zawsze śmierdzi. Po prostu gotujesz w osolonej wodzie aż będzie miękki. Można na końcu polac roztopionym masłem, albo i nie
Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(w Lidlu ostatnio reklamowali.500 g chyba za.6 zł
lo pani...Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(
Super! Mnie się udało schudnąć 10kg w ciągu jakichś 8 miesięcy, ale teraz widzę na wadze jakieś 1.5 więcej Generalnie chciałam to zrobić dla siebie, ale też wiem, że lekarze na to z przyjemnością reagują... Zasadniczo zaczęłam jeść mniej i głównie warzywa i ryby; zawsze bardzo lekki lunch i wieczorem obiadokolacja... desery prawie wykluczone, ale się zdarzało. Potem troszkę sobie pozwalałam, a waga była stabilna. Do czasu ;-) Więc teraz muszę się od nowa wziąć w garśćMoże po prostu mniej ważyłaś ode mnie na starcie, dlatego ja schudłam więcej?
Ja ważyłam 85 kg najwięcej przy 170 cm wzrostu. Dzisiaj 76,9
Zmieniłam przede wszystkim:
- stałe pory jedzenia bez podjadania w między czasie
- brak słodkich napoi
-dużo warzyw
-więcej ruchu ale takiego zwykłego spacer, rower itd
No mój gin przybił mi piątkę jak mu Powiedziałam o 6 kg (wtedy było 6 )Super! Mnie się udało schudnąć 10kg w ciągu jakichś 8 miesięcy, ale teraz widzę na wadze jakieś 1.5 więcej Generalnie chciałam to zrobić dla siebie, ale też wiem, że lekarze na to z przyjemnością reagują... Zasadniczo zaczęłam jeść mniej i głównie warzywa i ryby; zawsze bardzo lekki lunch i wieczorem obiadokolacja... desery prawie wykluczone, ale się zdarzało. Potem troszkę sobie pozwalałam, a waga była stabilna. Do czasu ;-) Więc teraz muszę się od nowa wziąć w garść
A dlaczego?Ale żeby nie było kolorowo to gastroskopia mnie czeka
Suszone śliwki na czczo....?:-) Działa supertak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
ChętnaSzukam pary do ciąży na ten miesiąc!
Kochana to ja Ci wyślę do Paczkomatu, nawet 10 kg bobu!Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(