reklama
Moonstone
Moderator
I to tak się robi, ze najpierw gotujesz to mięso i na końcu wrzucasz ten cukiniowy makaron?LOL, ale chodzi tylko o formę Mam taką maszynkę, która wycina z cukinii nitki przywodzące na myśl spaghetti. Makaron dla odchudzających się ;-)
Moonstone
Moderator
Co robią lekarze?Leczo, leczo i jeszcze więcej lecza!
stokrotka_
Fanka BB :)
Ja miałam właśnie awaryjne rozmrażanie i czyszczenie zamrażalki. Bo ktoś nie domknął i chujnia się stała.
Przy okazji: KOCHAM leczo
Boże! Leczo to żyćko!
hachette
Hej dziewczyny, dziś 7 dni po ovitrelle robiłam progesteron i estradiol, prog to wiem co znaczy ale estradiol jest Ok? Znacie się na tym? @lady_in_blue come to the rescue
Załączniki
Mmiiaa
Ketchup rzeczywiście jest super, ale zrobilam go za dużo i sie przejadł oprócz tego polecam cukinie nadziewane mielonym zmieszanym z ta wydrozona częścią cukini, zapieczone z serem + sos czosnkowy albo sos do makaronu - pokrojona cukinia, smietana, czosnek, przyprawy: ostra i slodka papryka, no i wiadomo sól i pieprzPomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
hachette
@LadyCaro pisalas, ze nie najadasz się brązowym ryżem, a próbowałaś basmati? On tez ma niski indeks mimo, ze jest biały. Pełnoziarniste makarony bardzo dobre ma lubella (takie z napisem „nowy lepszy smak”) - praktycznie identyczne w smaku jak białe, bez tej takiej goryczki (?) ciemnego makaronu. Spoko jest tez taki makaron z soczewicy z biedronki, ja daję go do sałatek, i z grochu - ten super wchodzi z pesto. Tylko trzeba uważać żeby nie rozgotować bo się rozmasla
hachette
Lasagne tylko zamiast makaronu daj plastry cukinii lżejsza wersja a równie pyszna!Pomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
reklama
Wezu
Tak to byłam ja. Uważam że byłabyś ogromną konkurencją dla dr Evy Ariah nie stawiałabyś tarota tylko zaklęcia wymyślałaKtoś mi tu proponował, chyba Wezu, żebym założyła kanał na YouTube. I tak sobie wyobraziłam, że sprzedaje za kase wróżby zapladniajace. Ktoś płaci, a ja mu wysyłam zaklecie, dostaje i czyta takie ***** jak tu pisze mina takiej osoby pewnie by była bezcenna xD