reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Hej dziewczyny, dziś 7 dni po ovitrelle robiłam progesteron i estradiol, prog to wiem co znaczy ale estradiol jest Ok? Znacie się na tym? @lady_in_blue come to the rescue ;)

Załączniki

• 8BF02317-6131-422B-A7B5-08E8327549C2.jpeg
    8BF02317-6131-422B-A7B5-08E8327549C2.jpeg
    57 KB · Wyświetleń: 69
Pomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
Ketchup rzeczywiście jest super, ale zrobilam go za dużo i sie przejadł 🤣 oprócz tego polecam cukinie nadziewane mielonym zmieszanym z ta wydrozona częścią cukini, zapieczone z serem + sos czosnkowy albo sos do makaronu - pokrojona cukinia, smietana, czosnek, przyprawy: ostra i slodka papryka, no i wiadomo sól i pieprz 😁

@LadyCaro pisalas, ze nie najadasz się brązowym ryżem, a próbowałaś basmati? On tez ma niski indeks mimo, ze jest biały. Pełnoziarniste makarony bardzo dobre ma lubella (takie z napisem „nowy lepszy smak”) - praktycznie identyczne w smaku jak białe, bez tej takiej goryczki (?) ciemnego makaronu. Spoko jest tez taki makaron z soczewicy z biedronki, ja daję go do sałatek, i z grochu - ten super wchodzi z pesto. Tylko trzeba uważać żeby nie rozgotować bo się rozmasla ;)

reklama
Ktoś mi tu proponował, chyba Wezu, żebym założyła kanał na YouTube. I tak sobie wyobraziłam, że sprzedaje za kase wróżby zapladniajace. Ktoś płaci, a ja mu wysyłam zaklecie, dostaje i czyta takie ***** jak tu pisze 😂😂😂 mina takiej osoby pewnie by była bezcenna xD
Tak to byłam ja. Uważam że byłabyś ogromną konkurencją dla dr Evy Ariah 😂 nie stawiałabyś tarota tylko zaklęcia wymyślała 😂😂😂

Do góry