reklama
Anka_83
Fanka BB :)
Dziękuję, powiem staremu on ogarnia świetne zupy-kremyKrem z cukinii! Jest fajny przepis na kwestii smaku. Tylko koniecznie trzeba jesc z feta wtedy jest bosko
Pasztet to chyba najbardziej mój gust Spróbuję zrobić
MyszkaMiki30
ooo tak keczup polecamKetchup jest świetny w smaku
Anka_83
No ja własnie zawsze robiłam placki, najpierw smażyłam a potem jeszcze pomidor i mozzarella i do pieca. Ale ostatnio jak zrobiłam to nie miał kto zjeśc a same placki smażyłam ze dwie godziny, wiec się trochę zbuntowałam i nie robięJa zazwyczaj robię cukinie z ryżem, kurczakiem, papryka, pomidorami i jakie tam jeszcze warzywo wpadnie pod rękę. Dobre są tez placki i kotlety
Madame JS
Ratatouille :-) Bardzo dobre letnie danie. No i oczywiście leczo.Pomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
Poza tym pasztet też bardzo lubię. Rybę z cukinią. Nadziewane cukinie. Robię też czasem spaghetti z cukinii (zastępując makaron). Tarta z warzywami.
Można też się pokusić i wypróbować te wszystkie przepisy na słodko - np. brownie albo inne ciasto.
W zalewy też nie umiem, ale moja mama robi świetne sałatki z cukinią na zimę.
Ostatnia edycja:
Moonstone
Moderator
Chce przepis na spaghettiRatatouille :-) Bardzo dobre letnie danie. No i oczywiście leczo.
Poza tym pasztet też bardzo lubię. Rybę z cukinią. Nadziewane cukinie. Robię też czasem spaghetti z cukini (zastępując makaron). Tarta z warzywami.
Można też się pokusić i wypróbować te wszystkie przepisy na słodko - np. brownie albo inne ciasto.
W zalewy też nie umiem, ale moja mama robi świetne sałatki z cukinią na zimę.
Madame JS
LOL, ale chodzi tylko o formę Mam taką maszynkę, która wycina z cukinii nitki przywodzące na myśl spaghetti. Makaron dla odchudzających się ;-)Chce przepis na spaghetti
reklama
stokrotka_
Pomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
Leczo, leczo i jeszcze więcej lecza!