LadyCaro
Fanka BB :)
@niematkawariatka potrzebujemy Twojej historii ku pokrzepieniu <3Powiedz kto, proszę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@niematkawariatka potrzebujemy Twojej historii ku pokrzepieniu <3Powiedz kto, proszę!
no to mam problem bo nie znoszę zioła xDA moze trzeba?
Białkowo tłuszczowe śniadania są suuuper jajecznica z boczkiem to sens mojego życia xDej dziewczyny a jak się mają posiłki białkowo - tłuszczowe w IO? Mówię o takich raz na jakiś czas. Czy lepiej absolutnie każdy bilansować?
No nie ukrywam że bardzo bym chciała żeby były drożneNie no lepiej nie, niech beda drozne
Kurcze dziewczyny a czy pamiętacie czy byla tu jakas szczesciara co tylko z 1 droznym jajowodem zaszła? Bo sie czuje taka osamotniona z moim problemem... moze byscie pomogły kogo moge przestalkowac i nakarmic sie nadzieja?
Była nawet taka co miała owu w szczęśliwym cyklu po niedrożnej stronie
@niematkawariatka potrzebujemy Twojej historii ku pokrzepieniu <3
bo ja właśnie zjadłam dużego omelta do tego dużo warzyw z oliwą i trochę jogurtu naturalnego i zastanawiam się czy moja IO się cieszy czy płaczeBiałkowo tłuszczowe śniadania są suuuper jajecznica z boczkiem to sens mojego życia xD
Yemichudne na IG ciągle mówi że codziennie powinno się jeść śniadania białkowo tłuszczowe. Nie wiem jak kolacjebo ja właśnie zjadłam dużego omelta do tego dużo warzyw z oliwą i trochę jogurtu naturalnego i zastanawiam się czy moja IO się cieszy czy płacze
Ja ostatnio na śniadanie jem skyr z chia i migdałami (chia i migdały dodaje osobno) nie wiem jak moja insulina ale z glukozą jest ok i hiperstymulacja mi się nie rozwinęła (na razie)bo ja właśnie zjadłam dużego omelta do tego dużo warzyw z oliwą i trochę jogurtu naturalnego i zastanawiam się czy moja IO się cieszy czy płacze
badania były robione do tej pory tylko raz, jeszcze w lipcu powtórzymy.Wiesz co, sama morfologia to jedna sprawa ale widzę, że macie też obniżony ruch. Nie wiem czy podejście do inseminacji z takim wynikiem ma sens, zwłaszcza jeżeli zależy Wam na czasie (i skuteczności). Powtarzaliscie to badanie więcej niż raz? Te wyniki się cały czas tak utrzymują?
Bo jeżeli to jest jedyne badanie jakie było robione to też jeszcze nie ma co załamywać rąk, tylko je powtórzyć. I może zejść z czasem abstynencji do 3-4 dni a nie 6. Może to tylko jednorazowy wyskok, bo chłop był chory czy coś.