reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Wiesz, to jest tak ze możliwe że wtedy i bez mety bym zaszła bo tak miało być i Bób tak chciał 🤷🏽‍♀️ ale ze akurat się tak złożyło to ja bardzo wierze w tą metę. Fakt faktem brałam metę razem z inozytolami i NACiem wiec moze ta mieszanka coś pomogła. No ale tego się nie dowiem 🤷🏽‍♀️

Badałas może AMH ?
tak, było jakoś 2 z kawałkiem, ogólnie w normie dla mojego wieku.

reklama
wiesz, ja usłyszałam od kolegi który starał się ze 3 lata, jak w końcu zaszli, ze TRZEBA SIĘ CZYMŚ ZAJARAĆ 😂 😂
No mnie taki jeden radził, żebym sobie wycięła torbiel bo jego żonie to po trzech latach pomogło xD owszem, myślał że torbiel to jakiś narząd, który mamy wszyscy.

Inny znowu polecał histeroskopię, bo jego żona zaszła w trzecim cyklu po. Jakoś nie zadziałało na mnie. A teraz poleca inozytol, bo z drugim jego żona zaszła jak tylko zaczęła brać ten nieznany specyfik ;D. Też na mnie kurna nie zadziałało :D.

No mnie taki jeden radził, żebym sobie wycięła torbiel bo jego żonie to po trzech latach pomogło xD owszem, myślał że torbiel to jakiś narząd, który mamy wszyscy.

Inny znowu polecał histeroskopię, bo jego żona zaszła w trzecim cyklu po. Jakoś nie zadziałało na mnie. A teraz poleca inozytol, bo z drugim jego żona zaszła jak tylko zaczęła brać ten nieznany specyfik ;D. Też na mnie kurna nie zadziałało :D.
Boże weź bo ja się denerwuję :D
Po kij ludzie dają takie durnowate rady

Boże weź bo ja się denerwuję :D
Po kij ludzie dają takie durnowate rady
real housewives of orange county idk GIF

Rozumiem, że każdy z nich wiedział jak długo się staracie ?

Season 10 Hug GIF by Friends

Mam to samo poczucie niesprawiedliwości. Ale jakby nic nie mogę z tym zrobić więc staram się o tym nie myśleć, żeby negatywnie się nie nakręcać... Już wiem, że po prostu kogoś to musiało spotkać i padło na mnie. Najbardziej mi smutno jak sobie przypominam siebie z pierwszych cykli starań. Byłam taka pełna nadziei... a teraz...
Tak czytam i myślę o sobie jako początkującej pełnej nadziei, miesiąc temu to już w ogóle zafiksowałam się na maksa i aż mi siebie szkoda 🤦‍♀️

Kurcze dziewczyny a czy pamiętacie czy byla tu jakas szczesciara co tylko z 1 droznym jajowodem zaszła? Bo sie czuje taka osamotniona z moim problemem... moze byscie pomogły kogo moge przestalkowac i nakarmic sie nadzieja? 😆😆

reklama
Do góry