reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
Wiem, łatwo mówić! Ale nie panikuj!!! Tak się wyluzowałaś i proszę 😁😁😂😂😂 idź na betę i dawaj znać!!! Czekam z niecierpliwością! Musi być dobrze, czary mary wezu zaklinaczka mówi że będzie dobrze!!!

reklama
jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
wiem, po tych 2 biochemach to zrozumiałe. Ale spokojnie, zrobisz bete i będzie wszystko jasne. Ja jestem pełóna nadziei, ze tym razem wszystko będzie dobrze!

reklama
Do góry