reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Właśnie odebrałam wyniki morfologii, myśle że nie są aż takie złe, bywały gorsze😄 mój K robił badania profilu lipidowego i nie są zbyt dobre, czego oczywiście się domyślałam, bo odżywia się bardzo niezdrowo. W czwartek mamy wizytę kontrolną i mam nadzieje, że w końcu ktoś przemówi mu do rozsądku żeby w końcu wziął się za dietę 🤦🏻‍♀️

Uroczyście oglaszam, ze dziś ostatni raz
Happy Gilmore Beer GIF

A od jutra grzecznie meta :D

Mam zasadnicze pyatnie: czy przyzwyczailyscie sie do mojego awataru? Bo jak nie to zaraz ustawie se jakaś laske w koronie i wtedy bedzie pasowal xD
Zupełnie nie! Wręcz mi do Ciebie nie pasuje...

Dzięki!

To przy okazji zadam jeszcze jedno pytanie - mam w zakamarkach apteczki to:

Zobacz załącznik 1420006

Ktoś chyba polecił i postanowiłam wypróbować, ale teraz się zastanawiam, czy sobie nie zaszkodzę raczej... Czy to tylko dla kobiet z PCOS?
Inozytol poprawia jakość jajeczek, napewno sobie nie zaszkodzisz, śmiało bierz

Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
My wynajmujemy ale jesteśmy na etapie szukania mieszkania do kupna. Jednak tutaj, podobnie jak u @MadameJS ceny są straszne... my chcemy minimum 3 sypialnie plus salon i osobną kuchnie wiec to koszt ok 400 tys euro nowe i ok 250-300 tys euro z drugiej ręki wiec rozrzut cenowy jest duży. Dodatkowo my bardzo mało płacimy za wynajem wiec nie mamy jakoś noża na gardle. Pewnie gdybym była w ciąży to byśmy się szybciej ogarniali 😁

reklama
Do góry