Moonstone
Moderator
I teraz @LaLaLaKoala jest przykro i już mi nie namaluje niczegoJuż naprawilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I teraz @LaLaLaKoala jest przykro i już mi nie namaluje niczegoJuż naprawilam
Dobra, biere.Inozytol poprawia jakość jajeczek, na pewno sobie nie zaszkodzisz, śmiało bierz
Tu nawet mam wrażenie, że niektóre nowe mieszkania są tańsze od tych z drugiej ręki... Nawet by mi nie zależało tyle na metrażu co na ilości pomieszczeń, żeby się dobrze zorganizować... Ale aktualnie na wynajem nawet nie ma w czym wybierać... Gdybyśmy naprawdę byli w ciąży, przeprowadzka byłaby konieczna. No ale nie będę się tym naiwnie martwić już teraz :-(My wynajmujemy ale jesteśmy na etapie szukania mieszkania do kupna. Jednak tutaj, podobnie jak u @MadameJS ceny są straszne... my chcemy minimum 3 sypialnie plus salon i osobną kuchnie wiec to koszt ok 400 tys euro nowe i ok 250-300 tys euro z drugiej ręki wiec rozrzut cenowy jest duży. Dodatkowo my bardzo mało płacimy za wynajem wiec nie mamy jakoś noża na gardle. Pewnie gdybym była w ciąży to byśmy się szybciej ogarniali
Czekam na przypływ wenyI teraz @LaLaLaKoala jest przykro i już mi nie namaluje niczego
U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale napewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymyDobra, biere.
Tu nawet mam wrażenie, że niektóre nowe mieszkania są tańsze od tych z drugiej ręki... Nawet by mi nie zależało tyle na metrażu co na ilości pomieszczeń, żeby się dobrze zorganizować... Ale aktualnie na wynajem nawet nie ma w czym wybierać... Gdybyśmy naprawdę byli w ciąży, przeprowadzka byłaby konieczna. No ale nie będę się tym naiwnie martwić już teraz :-(
No probuje zmienić awatar i ustawilam⁹ cenowke od kanapy, czego nie rozumiesz?U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale napewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymy
@LadyCaro co tu się odyebało
Zobacz załącznik 1420029
U nas raczej chodziłoby o piąte piętro... do którego miesiąca byłabym w stanie tu wejść...? A potem z dzieckiem, wózkiem, nie wiem czym jeszcze...U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale na pewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymy
Ale że 5te bez windy ?U nas raczej chodziłoby o piąte piętro... do którego miesiąca byłabym w stanie tu wejść...? A potem z dzieckiem, wózkiem, nie wiem czym jeszcze...
Dobrze ze zrobilam screena to będzie dla tych co przegapiliNo probuje zmienić awatar i ustawilam⁹ cenowke od kanapy, czego nie rozumiesz?
Mi w ciąży wychodziły ujemne owulakiEj kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz? rozkmina i wtf czemu tak...