Nel331
Fanka BB :)
Ani trochęMam zasadnicze pyatnie: czy przyzwyczailyscie sie do mojego awataru? Bo jak nie to zaraz ustawie se jakaś laske w koronie i wtedy bedzie pasowal xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani trochęMam zasadnicze pyatnie: czy przyzwyczailyscie sie do mojego awataru? Bo jak nie to zaraz ustawie se jakaś laske w koronie i wtedy bedzie pasowal xD
Ten z kartą karo był najlepszyMam zasadnicze pyatnie: czy przyzwyczailyscie sie do mojego awataru? Bo jak nie to zaraz ustawie se jakaś laske w koronie i wtedy bedzie pasowal xD
Laska na rurze idealnie bedzie pasowałMam zasadnicze pyatnie: czy przyzwyczailyscie sie do mojego awataru? Bo jak nie to zaraz ustawie se jakaś laske w koronie i wtedy bedzie pasowal xD
A co jest nie tak w kwestii DHA ?Pregna start też. No ale wiadomo, tu jeszcze DHA, a z tego co czytałam to zdania są podzielone jeśli chodzi o suplementację przed ciążą.
Ja znalazłam coś takiego "Według zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego suplementację kwasem DHA należy rozpocząć przynajmniej od 20-go tygodnia ciąży, nie ma jednak przeciwwskazań do przyjmowania tego kwasu przez cały okres ciąży, również w I trymestrze.".A co jest nie tak w kwestii DHA ?
Ja mieszkam w mieszkaniu obecnego męża, które kupil przed slubem. Mam też swoje kupione wczesniej i je wynajmuje obecnie.Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
Wynajmujemy. 2-3 pokojowe mieszkanie to w naszym mieście aktualnie koszt co najmniej 1.200.000 w przeliczeniu na złotówki... Gdybyśmy chcieli coś kupić, kredyt wynosiłby miesięcznie 2 razy tyle co nasz aktualny czynsz z opłatami. Poza tym ja miałabym problem z kredytem z uwagi na warunki mojego oddelegowania. Trudno, dziedzica na razie nie ma, więc nie ma o kim myśleć ;-)Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
Dzięki!Ja znalazłam coś takiego "Według zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego suplementację kwasem DHA należy rozpocząć przynajmniej od 20-go tygodnia ciąży, nie ma jednak przeciwwskazań do przyjmowania tego kwasu przez cały okres ciąży, również w I trymestrze.".
I ja ciążę miałam na femibionie i tam DHA wkraczało dopiero jakoś od 13 tygodnia, wcześniej nie było ani w wersji 0 (przed ciążą) ani w wersji 1 (wczesna ciąża, do 12tc)
Tez chce! Narysuj mnie jak jedna ze swoich francuskich dziewczyn XD