Wezu
Fanka BB :)
Ja teżAle się cieszę jak głupia XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżAle się cieszę jak głupia XD
Korzystajcie na całego Trzona trzeba wykorzystać jak taka ochotami się już tak byzkać chce, że chyba muszę dziś wsiąść na trzona, bo nie wytrzymam
Dziękuję kochane Zobaczę na wynik tego proga w poniedziałek i przyrost bety. Choć moje wszystkie ciąże były z prawidlowymi przyrostami na początku a niestety dwie ostatnie straciłam w 9 i 13 tygJa też
Mi niedawno minęły 3 miesiące od ostatniej straty. Nie sądziłam że tak szybko to zleci. Tobie tez szybko zlecą kolejne 3. Jeśli wiesz kiedy masz owu to można zrezygnować z gumek, u mnie np owu czasem jest i w 23dc więc kiepsko by to było z wyznaczeniem dni płodnych. Ale gumek nie znoszęEj, dziś mijają mi 3 miesiące od metotreksatu ... to oznacza że byłabym już w jakimś 18tyg no ale nieważne... już się oswoiłam z tym chyba.
Tak sobie myślę... czy teraz nie zabezpieczać się już tylko do owulacji a potem odstawiać prezerwatywa bo przecież i tak po owu nie ma takiego ryzyka wiec po co się męczyć?
Jak dobrze wiesz kiedy masz owu to myślę, że spoko. Mi sa gumki w sumie obojetne, ale stary nie lubi więc i tak u nas tylko przerywaniec wchodzi w greEj, dziś mijają mi 3 miesiące od metotreksatu ... to oznacza że byłabym już w jakimś 18tyg no ale nieważne... już się oswoiłam z tym chyba.
Tak sobie myślę... czy teraz nie zabezpieczać się już tylko do owulacji a potem odstawiać prezerwatywa bo przecież i tak po owu nie ma takiego ryzyka wiec po co się męczyć?
Mi niedawno minęły 3 miesiące od ostatniej straty. Nie sądziłam że tak szybko to zleci. Tobie tez szybko zlecą kolejne 3. Jeśli wiesz kiedy masz owu to można zrezygnować z gumek, u mnie np owu czasem jest i w 23dc więc kiepsko by to było z wyznaczeniem dni płodnych. Ale gumek nie znoszę
Mam dość regularne owu, nie czuje ich ale będę mierzyć temperature żeby być w miarę pewna plus dołożę ze 2 dni po i powinno być ok. A w ostatnim miesiącu to chyba już tez w przerywany sie zabawimy i faktycznie jakoś zleciJak dobrze wiesz kiedy masz owu to myślę, że spoko. Mi sa gumki w sumie obojetne, ale stary nie lubi więc i tak u nas tylko przerywaniec wchodzi w gre