reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ej, dziś mijają mi 3 miesiące od metotreksatu ... to oznacza że byłabym już w jakimś 18tyg 😱😱😱 no ale nieważne... już się oswoiłam z tym chyba.

Tak sobie myślę... czy teraz nie zabezpieczać się już tylko do owulacji a potem odstawiać prezerwatywa bo przecież i tak po owu nie ma takiego ryzyka wiec po co się męczyć? 🤔

Ej, dziś mijają mi 3 miesiące od metotreksatu ... to oznacza że byłabym już w jakimś 18tyg 😱😱😱 no ale nieważne... już się oswoiłam z tym chyba.

Tak sobie myślę... czy teraz nie zabezpieczać się już tylko do owulacji a potem odstawiać prezerwatywa bo przecież i tak po owu nie ma takiego ryzyka wiec po co się męczyć? 🤔
Mi niedawno minęły 3 miesiące od ostatniej straty. Nie sądziłam że tak szybko to zleci. Tobie tez szybko zlecą kolejne 3. Jeśli wiesz kiedy masz owu to można zrezygnować z gumek, u mnie np owu czasem jest i w 23dc więc kiepsko by to było z wyznaczeniem dni płodnych. Ale gumek nie znoszę 😁

Jak dobrze wiesz kiedy masz owu to myślę, że spoko. Mi sa gumki w sumie obojetne, ale stary nie lubi więc i tak u nas tylko przerywaniec wchodzi w gre :p

Mi niedawno minęły 3 miesiące od ostatniej straty. Nie sądziłam że tak szybko to zleci. Tobie tez szybko zlecą kolejne 3. Jeśli wiesz kiedy masz owu to można zrezygnować z gumek, u mnie np owu czasem jest i w 23dc więc kiepsko by to było z wyznaczeniem dni płodnych. Ale gumek nie znoszę 😁

Jak dobrze wiesz kiedy masz owu to myślę, że spoko. Mi sa gumki w sumie obojetne, ale stary nie lubi więc i tak u nas tylko przerywaniec wchodzi w gre :p
Mam dość regularne owu, nie czuje ich ale będę mierzyć temperature żeby być w miarę pewna plus dołożę ze 2 dni po i powinno być ok. A w ostatnim miesiącu to chyba już tez w przerywany sie zabawimy i faktycznie jakoś zleci 😁

reklama
Do góry