reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny 🥺 Zrobiłam rano test i wyszedl jakiś cień drugiej kreski. Pojechałam na beta hcg do miasta obok gdzie jest labolatorium diagnostyki a tam mi mówią że w soboty nie robią bhcg i progesteronu. Ale pojechałam do szpitala i tam mi zrobili i mam już wynik beta hcg: 11.82 🥰 W poniedziałek będzie wynik progesteronu i powtórzę beta hcg. Wczoraj była biel bieli na teście więc mam nadzieję że to nie pozostałość po ovitrelle.
wspaniałe wieści!! Trzymam kciuki! Jak masz chwilę wrzuć zdjęcie cienia, wiesz jak tu wszystkie kochamy cienie :)

reklama
Dziewczyny ja zakupilam sobie coś takiego:
20220701_234140.jpg

Dziewczyny ja zakupilam sobie coś takiego. Sa tu metyle kwas i b12. Czy myślicie, że cos powinnam dołożyć? Oprócz tego biore d i inozytol.

Dziewczyny 🥺 Zrobiłam rano test i wyszedl jakiś cień drugiej kreski. Pojechałam na beta hcg do miasta obok gdzie jest labolatorium diagnostyki a tam mi mówią że w soboty nie robią bhcg i progesteronu. Ale pojechałam do szpitala i tam mi zrobili i mam już wynik beta hcg: 11.82 🥰 W poniedziałek będzie wynik progesteronu i powtórzę beta hcg. Wczoraj była biel bieli na teście więc mam nadzieję że to nie pozostałość po ovitrelle.
Ale się cieszę jak głupia XD

Robię właśnie zamówienie na suple dla mnie i mężą i oczwyiście nie omieszkam zamówić sobie ze 2 testy ciążowe. Ale patrzcie na to: :D
Zobacz załącznik 1419924
Za tyle pieniędzy to on chyba wykrywa ciążę jeszcze przed zapłodnieniem 😱
A ile dni jesteś po zastrzyku? Jeśli więcej niż 11 to myślę, że na spokojnie można zakładać że to ciąża i pomału gratulować ❤️

Za tyle pieniędzy to on chyba wykrywa ciążę jeszcze przed zapłodnieniem 😱

A ile dni jesteś po zastrzyku? Jeśli więcej niż 11 to myślę, że na spokojnie można zakładać że to ciąża i pomału gratulować ❤️
Dzis 10 dni od podania zastrzyku. Czekam do bety w poniedziałek i dopiero będę się cieszyć. Wczoraj robiłam też tym samym testem i była biel vizira więc liczę że to nie pozostałość z ovitrelle. Jak się potwierdzi to będzie to moja 5 ciąża a mam dwoje dzieci. Strach będzie cała ciążę niestety.

Dzis 10 dni od podania zastrzyku. Czekam do bety w poniedziałek i dopiero będę się cieszyć. Wczoraj robiłam też tym samym testem i była biel vizira więc liczę że to nie pozostałość z ovitrelle. Jak się potwierdzi to będzie to moja 5 ciąża a mam dwoje dzieci. Strach będzie cała ciążę niestety.
Pytalam, bo ja miałam też po Ovitrelle jednego dnia biel a następnego kreskę - beta wyszła około 5 i się okazało, że to jednak Ovitrelle. To diabelstwo potrafi narobić nadziei.

Ale 10 dni po zastrzyku dwucyfrowy wynik to moim zdaniem duża nadzieja także trzymam kciuki ❤️

reklama
Robię właśnie zamówienie na suple dla mnie i mężą i oczwyiście nie omieszkam zamówić sobie ze 2 testy ciążowe. Ale patrzcie na to: :D
Zobacz załącznik 1419924
Z tego właśnie mam swój monitor płodności i testy owulacyjne. W pakiecie dali mi tez 4 testy ciążowe 😂 ale nie wiem o co chodzi z ta cena tutaj😂 ja mam testy takie wkładane do monitora ale widzę że mają też cyfrowe testy ale w niższych cenach 😂😂😂

Do góry