Alabama89
Fanka BB :)
A ten grad to jaki? Bo u nas był taki:
Zobacz załącznik 1419779
Zobacz załącznik 1419780O jaaaa! Nie u nas to jednak jakaś popierdółka jednak była a nie grad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten grad to jaki? Bo u nas był taki:
Zobacz załącznik 1419779
Zobacz załącznik 1419780O jaaaa! Nie u nas to jednak jakaś popierdółka jednak była a nie grad
Ja na skierowaniu mam tylko nazwę badania ale pewnie powód musi być jak robisz państwowo, nie ? Ja robię prywatnie ale na szczęście nie placeja mam napisane na skierowaniu na histero niepłodność pierwotna
Ej faktycznie widać!Królowa nasienia ma w stopce o nasieniu
Zobacz załącznik 1419827
@olka11135 weź coś napisz bo chce obczaic co masz w stopce
Ps. Masz już wybrany suwaczek, co nie?
Ile bierzesz witaminy D? I czy badalas poziom czy jesz w ciemno?Miałam suwaczek ale już nie mam
Jak sobie ciąża poszła
Ja biorę codziennie 6-8 tys jednostek ale czasem w weekend mi się zapomni wtedy w poniedziałek biorę 8-10 tys
Dlatego ja podziwiam ludzi którzy biorą tylko 2 tys i nie badają przy tym poziomu. I zazdroszczę jeśli ktoś ma wysoki poziom przy 2k jednostek dziennieJa przez jakiś czas brałam 16 tys ale miałam baaardzo niski poziom
Teraz biore ok 10 tys, bo nie umiem nawet do 30 dobić