reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Ja jestem na tel, do apki sie nie moge zalogowac i stopek nie widzeStaramy się oficjalnie dokładnie od lipca 2020, jak widać w mojej stopce ;-)
Miałam bardziej na myśli pozytywną wersję zdarzeń, w sensie: oczywiście, że każdy może mówić, co się dzieje, i jak to czuje. Ale bardziej chciałam zasugerować, że jeszcze może być super, że trzeba być dobrej myśli: mieć nadzieję, że będzie dobrze, bo przecież nie wszystko stracone. Jasne, że każdy ma prawo mówić o niepłodności, o braku ciąży otwarcie, to żadne tabu.
No tylko znowu mysle ze tez chodzi o to zeby nie bylo właśnie tych pytań dalej czemu sie nie udaje itp. i ja to rozumiem i szanuje ze ma odwage sie przyznać. Ja np w zyciu jestem bardzo pozytywna osoba, ale jakos w temacie starań to ginie, sa chwile kiedy mysle pozytywnie, az za i później tego żałuję
Mmiiaa
Ja tez tak mialam na hsg pomimo ze nie pyknal nam jeszcze rok starańAle czemu zakładasz, ze nie ma zdiagnozowanej niepłodności? Ja na przykład już na skierowaniu na hsg miałam wpisane jako przyczyna wykonania zabiegu: niepłodność kobieca. Niemożność zajścia w ciąże tyle czasu to właśnie niepłodność nie trzeba mieć na to kwitka
LadyCaro
ja mam napisane na skierowaniu na histero niepłodność pierwotnaAle czemu zakładasz, ze nie ma zdiagnozowanej niepłodności? Ja na przykład już na skierowaniu na hsg miałam wpisane jako przyczyna wykonania zabiegu: niepłodność kobieca. Niemożność zajścia w ciąże tyle czasu to właśnie niepłodność nie trzeba mieć na to kwitka
LadyCaro
ja to już w ogóle pozytywnie nie myślę w sensie już nie ma cykli, w których mam nadzieję. Jeden przebłysk to był ten zaraz po hsg, ale szybko zgasł.Ja jestem na tel, do apki sie nie moge zalogowac i stopek nie widze
No tylko znowu mysle ze tez chodzi o to zeby nie bylo właśnie tych pytań dalej czemu sie nie udaje itp. i ja to rozumiem i szanuje ze ma odwage sie przyznać. Ja np w zyciu jestem bardzo pozytywna osoba, ale jakos w temacie starań to ginie, sa chwile kiedy mysle pozytywnie, az za i później tego żałuję
Dlatego aż mi ciepło na sercu jak widzę, jak dziewczyny piszą "mam nadzieję na ten cykl". Super jest tak się czuć. Ja po 2 latach bez jednego, osranego pozytywnego testu ciążowego nie mam nadziei już na nic. W sensie no próbuję dalej, ale nie podchodzę do testowania z entuzjazmem, a jestem pewna, ze jakbym zobaczyła jakąś kreskę na teście to póki bym 2 bet nie zrobiła to i tak bym się nawet nie uśmiechnęła
Owulacja
Ja miałam zajebistą nadzieję na ten cykl, który mi się kończy, a teraz jestem zrezygnowana na maxa... Nawet się nie wpisuje na lipcowe testowanieja to już w ogóle pozytywnie nie myślę w sensie już nie ma cykli, w których mam nadzieję. Jeden przebłysk to był ten zaraz po hsg, ale szybko zgasł.
Dlatego aż mi ciepło na sercu jak widzę, jak dziewczyny piszą "mam nadzieję na ten cykl". Super jest tak się czuć. Ja po 2 latach bez jednego, osranego pozytywnego testu ciążowego nie mam nadziei już na nic. W sensie no próbuję dalej, ale nie podchodzę do testowania z entuzjazmem, a jestem pewna, ze jakbym zobaczyła jakąś kreskę na teście to póki bym 2 bet nie zrobiła to i tak bym się nawet nie uśmiechnęła
reklama
Owulacja
@olka11135 weź coś napisz bo chce obczaic co masz w stopce
Ps. Masz już wybrany suwaczek, co nie?
Ps. Masz już wybrany suwaczek, co nie?