Moonstone
Moderator
Mąż już rozesłał kolegom z pracyWspaniale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż już rozesłał kolegom z pracyWspaniale
Ale serio, aż byłam zdziwionaouuuuu kurczaki kusisz ;D hahahha
no i co.. jak myślisz co robię? Wezu teraz siedzi i zamawia... mimo że przyszło świeże opakowanie pueriAle serio, aż byłam zdziwiona
jaka to start, plus?Ale serio, aż byłam zdziwiona
hahahhahahhahaha padłamTo my na spotkaniu staraczek po latach chyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD
Zawsze myślałam że ból jajnika to ból w trakcie owulacji, ale jak chodziłam na monitoring to okazało się, że boli mnie w dniu kiedy pęcherzyk ma 21 mm i się tam rozpycha, a w dniu jak pęka (czyli owulacja) już nic nie czułam.Powiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.
tak, słusznie! źle napisałam, zbyt ogólnie. Ja również gdy odczuwałam ból byłam na wizycie akurat u gina i pani potwierdziła, że pęcherzyk bardzo duży i już lada moment pęknie. I mówi do mnie, że do roboty... a wtedy akurat stary pojechał na jednodniową ''delegację'' i dupaZawsze myślałam że ból jajnika to ból w trakcie owulacji, ale jak chodziłam na monitoring to okazało się, że boli mnie w dniu kiedy pęcherzyk ma 21 mm i się tam rozpycha, a w dniu jak pęka (czyli owulacja) już nic nie czułam.
I ciekawostka. Na monitoringu miałam owulacje w prawym jajniku a bolało mnie w lewym xD
Tak ja czuje zazwyczaj z 1 strony. Teraz mialam po obu stronach i mam wrazenie ze bolalo mnie z obu stron ale w chyba kilkugodzinnym odstepie, nie wiem czy to mizliwe ze nie pekaja rownoPowiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.