reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
To my na spotkaniu staraczek po latach🤣🤣 chyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD

Załączniki

• Screenshot_20220630_193631_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220630_193631_com.facebook.katana.jpg
    249,5 KB · Wyświetleń: 71
Powiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.

Powiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.
Zawsze myślałam że ból jajnika to ból w trakcie owulacji, ale jak chodziłam na monitoring to okazało się, że boli mnie w dniu kiedy pęcherzyk ma 21 mm i się tam rozpycha, a w dniu jak pęka (czyli owulacja) już nic nie czułam.
I ciekawostka. Na monitoringu miałam owulacje w prawym jajniku a bolało mnie w lewym xD

Zawsze myślałam że ból jajnika to ból w trakcie owulacji, ale jak chodziłam na monitoring to okazało się, że boli mnie w dniu kiedy pęcherzyk ma 21 mm i się tam rozpycha, a w dniu jak pęka (czyli owulacja) już nic nie czułam.
I ciekawostka. Na monitoringu miałam owulacje w prawym jajniku a bolało mnie w lewym xD
tak, słusznie! źle napisałam, zbyt ogólnie. Ja również gdy odczuwałam ból byłam na wizycie akurat u gina i pani potwierdziła, że pęcherzyk bardzo duży i już lada moment pęknie. I mówi do mnie, że do roboty... a wtedy akurat stary pojechał na jednodniową ''delegację'' i dupa :D

reklama
Tak ja czuje zazwyczaj z 1 strony. Teraz mialam po obu stronach i mam wrazenie ze bolalo mnie z obu stron ale w chyba kilkugodzinnym odstepie, nie wiem czy to mizliwe ze nie pekaja rowno 🤷‍♀️

Do góry