LadyCaro
Fanka BB :)
Mnie bardziej od tego co napisałaś wkurza właśnie pierdololo ludzi, ktorzy nie maja pojecia o tym. In vitro to przecież pójście na łatwiznę, nie masz dzieci? Za duzo o tym myslisz po prostu. A może pokazać Ci jak to sie robi? Mojego szwagra matki psa ciotka brala wiatamine c i sie udalo. Patrz tu mam numer do wspanialego lekarza! (****, że przerobionych jest tylu i tyle hajsu wydanego. Ten Cudotwórca pomoże). Musicie przebywać z ludzmi, ktorzy maja dzieci!Rozumiem doskonale Twoje wzburzenie, w Polsce niepłodność jest wciąż tematem tabu, ludzie nie mają pojęcia czym jest inseminacja, in - vitro, potrafią powtarzać tylko puste slogany usłyszane w telewizji albo w kościele.
„Niepłodność? Bezpłodność? A to jest jakaś różnica?” We mnie się gotuje codziennie jak słyszę że mężczyzna nie chce się zbadać, że nie zrezygnuje z alkoholu i fajek. Po co zacząć jeść zdrowo, przecież w czasie wojny był taki głód a kobiety zachodziły w ciąże. Przecież niepłodność to dobra wymówka żeby nie „zadbać o przyrost naturalny”
Ehh ulało mi się trochę… ale już po prostu mam dosyć tego życia w otoczeniu niesprawiedliwości…
A dajcie spokoj.