Lea2022
Moderator
no przecież nikt Ci nie każe. Ale jeśli się zdecydujesz to nie można zrobić tego w wersji świeckiej.A jak się nie oddajesz… znaczy ciała? XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no przecież nikt Ci nie każe. Ale jeśli się zdecydujesz to nie można zrobić tego w wersji świeckiej.A jak się nie oddajesz… znaczy ciała? XD
Pozwól ze przetłumaczę:To ja Wam pokażę, co dziś robiłam:
Zobacz załącznik 1419285
Takie trochę niefortunne to słowo określajace "egzamim ustny"...
Moi niewinni uczniowie często zupełnie spokojnie zadają mi pytania typu: "A kiedy robimy oral?", "Może pani wyjaśnić, co się robi na oralu?"...
DoskonalePozwól ze przetłumaczę:
Oral po francusku. Ty człowieku przyjdź 27 czerwca. Tak, będzie Julia.
Myślisz, ze pani z francuskiego dała mi piątkę za ładne oczy?Doskonale
To ja Wam pokażę, co dziś robiłam:
Zobacz załącznik 1419285
Takie trochę niefortunne to słowo określajace "egzamim ustny"...
Moi niewinni uczniowie często zupełnie spokojnie zadają mi pytania typu: "A kiedy robimy oral?", "Może pani wyjaśnić, co się robi na oralu?"...
Ja właśnie nie kumam tego przykazu brania ślubu w parafii, gdzie się mieszka. Ja jestem emocjonalnie związana z jedną parafią i to w niej chce mieć sakramenty, a nie tam gdzie mnie jakaś rejonizacja łapieMnie i męża ksiądz wykluczył ze swojego kościoła tylko dlatego, że nie chcieliśmy w jego kościele ślubu tylko innym (bliższym całej naszej rodzinie i nam). Powiedział, że jak u niego nie bierzemy ślubu to nie chce nas widzieć w kościele. Czyli nie chcieliśmy podbić mu statystyk
Oj ja oprocz pazow mialam jeszcze dzis latanine z medycyna pracy także wysiadlam xd jeszcze ten okres, leje sie ze mnie pot, z nieba żar a z między nóg krew, ide zjeść coś wspanialego, bialego i rozgotowanegoNo właśnie czytam oral i już myślałam, że płynnie od księży przejdziemy do seksu
Swoją drogą @LadyCaro gdzie Ty zaginęłaś na tych paznokciach ?