reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Mnie i męża ksiądz wykluczył ze swojego kościoła tylko dlatego, że nie chcieliśmy w jego kościele ślubu tylko innym (bliższym całej naszej rodzinie i nam). Powiedział, że jak u niego nie bierzemy ślubu to nie chce nas widzieć w kościele. Czyli nie chcieliśmy podbić mu statystyk 🤷

To ja Wam pokażę, co dziś robiłam:

20220630_164326.jpg

Takie trochę niefortunne to słowo określajace "egzamim ustny"...
Moi niewinni uczniowie często zupełnie spokojnie zadają mi pytania typu: "A kiedy robimy oral?", "Może pani wyjaśnić, co się robi na oralu?"...

Zobacz załącznik 1419285
Moi niewinni uczniowie często zupełnie spokojnie zadają mi pytania typu: "A kiedy robimy oral?", "Może pani wyjaśnić, co się robi na oralu?"...
Pozwól ze przetłumaczę:
Oral po francusku. Ty człowieku przyjdź 27 czerwca. Tak, będzie Julia.

Zobacz załącznik 1419285

No właśnie czytam oral i już myślałam, że płynnie od księży przejdziemy do seksu :D

Swoją drogą @LadyCaro gdzie Ty zaginęłaś na tych paznokciach :D ?

Mnie i męża ksiądz wykluczył ze swojego kościoła tylko dlatego, że nie chcieliśmy w jego kościele ślubu tylko innym (bliższym całej naszej rodzinie i nam). Powiedział, że jak u niego nie bierzemy ślubu to nie chce nas widzieć w kościele. Czyli nie chcieliśmy podbić mu statystyk 🤷
Ja właśnie nie kumam tego przykazu brania ślubu w parafii, gdzie się mieszka. Ja jestem emocjonalnie związana z jedną parafią i to w niej chce mieć sakramenty, a nie tam gdzie mnie jakaś rejonizacja łapie

No właśnie czytam oral i już myślałam, że płynnie od księży przejdziemy do seksu :D

Swoją drogą @LadyCaro gdzie Ty zaginęłaś na tych paznokciach :D ?
Oj ja oprocz pazow mialam jeszcze dzis latanine z medycyna pracy także wysiadlam xd jeszcze ten okres, leje sie ze mnie pot, z nieba żar a z między nóg krew, ide zjeść coś wspanialego, bialego i rozgotowanego

reklama
Ja dziś byłam na badaniach w medycynie pracy, spędziłam tam 4h. 😱 później jeszcze na badania krwi 3km dalej bo mam pracę z jakąś szkodliwą chemią i musieli mi zrobić morfologie i próby wątrobowe ( zawsze to jakieś darmowe badania kontrolne 😁) Nawet ładne wyniki mam, aż się zdziwiłam chociaż nie wiem jak interpretować te próby wątrobowe bo w normie jest ale podobno jeszcze jakieś stosunki się liczą. 😅

Do góry