reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No to może jedz go po prostu rzadziej i tego dnia jak jesz ten biały makaron to zadbaj o resztę posiłków żeby była bardziej wzorowa i moim zdaniem tak tez jest ok.
Myślę, że może nie ma co popadać w paranoje przy Twoich wynikach :)
I są dania gdzie ten ciemny makaron pasuje całkiem ok ;)
ja do spaghetti z lubelli albo z lidla. Sa ciemne ale wg mnie dobrze smakują I nie czuć jakiejś różnicy.

tak, b12 x2 (jedną z okazji weganizmu, drugą metforminy).
Ja dostałam metforminę w najmniejszej dawce przed inseminacją na zwiększenie skuteczności (dobrze poszło) i tak sobie biorę cały czas (wg obecnych doniesień nie ma żadnego zagrożenia metforominy w ciąży, a wręcz chroni przed cukrzycą ciążową, natomiast odstawianie w trakcie znacząco zwiększa szansę poronienia. To tak jakby którejś z Was ktoś próbował odstawiać, nie dajcie się!)

ps: tak, znowu nadrabiam 100 stron i odpisuję z opóźnieniem :p
bierzesz przez całą ciążę czy masz określone jakoś do którego tygodnia?
Ja.mam na razie brać. Jedynie w 24 tyg mam odstawic na 2 tyg i w 26 zrobić krzywa...

Mi mega smakuje chleb z Twój Market. Ten z ziarnami. Ale taki mały a kosztuje 8 zl😬

Załączniki

• Screenshot_20220629_193628.jpg
    Screenshot_20220629_193628.jpg
    268,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry