LadyCaro
Fanka BB :)
No właśnie dla mnie taki "da się zjeść" to jest i razowy. A pszenny jest taki pyszniutki mniamtaki kupiłam w Kauflandzie do rosolu. Ogólnie w smaku sredni ale da się zjeść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dla mnie taki "da się zjeść" to jest i razowy. A pszenny jest taki pyszniutki mniamtaki kupiłam w Kauflandzie do rosolu. Ogólnie w smaku sredni ale da się zjeść.
ja do spaghetti z lubelli albo z lidla. Sa ciemne ale wg mnie dobrze smakują I nie czuć jakiejś różnicy.No to może jedz go po prostu rzadziej i tego dnia jak jesz ten biały makaron to zadbaj o resztę posiłków żeby była bardziej wzorowa i moim zdaniem tak tez jest ok.
Myślę, że może nie ma co popadać w paranoje przy Twoich wynikach
I są dania gdzie ten ciemny makaron pasuje całkiem ok
bierzesz przez całą ciążę czy masz określone jakoś do którego tygodnia?tak, b12 x2 (jedną z okazji weganizmu, drugą metforminy).
Ja dostałam metforminę w najmniejszej dawce przed inseminacją na zwiększenie skuteczności (dobrze poszło) i tak sobie biorę cały czas (wg obecnych doniesień nie ma żadnego zagrożenia metforominy w ciąży, a wręcz chroni przed cukrzycą ciążową, natomiast odstawianie w trakcie znacząco zwiększa szansę poronienia. To tak jakby którejś z Was ktoś próbował odstawiać, nie dajcie się!)
ps: tak, znowu nadrabiam 100 stron i odpisuję z opóźnieniem
ja 11...Ja miałam 13
Tak jest pycha kiedys byl tez u Bartkowskich, nie wiem jak terazMi mega smakuje chleb z Twój Market. Ten z ziarnami. Ale taki mały a kosztuje 8 zl
ja probowalam z olejem najpierw. Niestety było mi bardzo niedobrze, bolał mnie żołądek. Smak tragiczny ciągle mi się to odbijało. Kupiłam później tabletki. Od 1 dc do owu.Jestem zielona jest chodzi o wiesiołka. Bierzecie olej czy tabletki? I od którego do którego dc?
W biedronce jest tez fajny pełnoziarnisty spaghetti - taki w zielonym opakowaniuja do spaghetti z lubelli albo z lidla. Sa ciemne ale wg mnie dobrze smakują I nie czuć jakiejś różnicy.
mnie oboknie orkisz zbytnio nie podchodzi. Ma taki dziwny posmak wg mnie. Mam oczywiście mąkę orkiszowa ale zazwyczaj mieszam z inna. Ta paczka Ok 8 zł kosztuje.A jak sredni to nie bede cudować ale dziekuje za info