Jula19
Fanka BB :)
ja tezJa jem makaron 2 razy w miesiącu w sumie mogłabym bez niego żyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tezJa jem makaron 2 razy w miesiącu w sumie mogłabym bez niego żyć
w Lidlu był orkiszowy.Mnie to zastanawia czemu nie ma orkiszowego, to duzo lepsza mąka a dosyc podobna w smaku do pszenne tak jak wczoraj pisalysmy spróbuj sobie ryzowy, z soczewicy, ciecierzycy itp
taki kupiłam w Kauflandzie do rosolu. Ogólnie w smaku sredni ale da się zjeść.Mnie to zastanawia czemu nie ma orkiszowego, to duzo lepsza mąka a dosyc podobna w smaku do pszenne tak jak wczoraj pisalysmy spróbuj sobie ryzowy, z soczewicy, ciecierzycy itp
bardzo ładna tylko nie moja długośćPatrzcie jaka ładna znalazłam na lato
Sukienka z wiskozy Kolor zielony - RESERVED - 9966M-77X
Sukienka o swobodnym fasonie, uszyta z wiskozy, dekolt w serek, krótkie rękawy zakończone gumką, w talii wszyty w tunel wiązny pasek, dół wykończony...www.reserved.com
@magdalena. Witaj
A jak sredni to nie bede cudować ale dziekuje za infotaki kupiłam w Kauflandzie do rosolu. Ogólnie w smaku sredni ale da się zjeść.
Chce spróbowaćJeśli to jest dla was (team io) lepsze niz zwykle chipsy to bardzo smaczne, polecam
Zobacz załącznik 1418940 Zobacz załącznik 1418941
To śmigaj do biedry sa jeszcze paprykowe ale nie pamietam czy były ok xdChce spróbować