Lea2022
Moderator
ja mam całe życie 22-24, chociaż żelazo zupełnie w normie to nie mogę go nagromadzićJedno i drugie Mięsko z resztą też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam całe życie 22-24, chociaż żelazo zupełnie w normie to nie mogę go nagromadzićJedno i drugie Mięsko z resztą też
22-24 to jest Twój wynik ferrytyny tak?ja mam całe życie 22-24, chociaż żelazo zupełnie w normie to nie mogę go nagromadzić
tak22-24 to jest Twój wynik ferrytyny tak?
Ja miałam 1322-24 to jest Twój wynik ferrytyny tak?
Tez w listopadzie startowałam od 13Ja miałam 13
Ojej to słabiutko mi hematolog mocno cisnęła, że jednak dojść do tych 50. Tez miałam problem żeby podnieść i niestety u mnie pomogły dopiero większe dawki żelaza.
Ja tez brałam żelazo ale nie wiem czy to coś dało bo żelazo mam w normieTez w listopadzie startowałam od 13
Nie kontrolowałaś tego później? Ferrytyna jest takim magazynem żelaza i niestety żelazo może być w normie ale to nie znaczy ze jest dobrze z ferrytyna.Ja tez brałam żelazo ale nie wiem czy to coś dało bo żelazo mam w normie
ale ja mam tak całe życie, z resztą genetycznie (moja matka tak ma, mój syn też). Żelazo mam w górnej granicy normy, hemoglobinę też w normie i nawet w ciąży mi nie leci (a dziś 25+0). Także czasem bywa i tak.Ojej to słabiutko mi hematolog mocno cisnęła, że jednak dojść do tych 50. Tez miałam problem żeby podnieść i niestety u mnie pomogły dopiero większe dawki żelaza.
Juz 25 tydzień ale czas leci ! Miałaś już kwalifikacje ?ale ja mam tak całe życie, z resztą genetycznie (moja matka tak ma, mój syn też). Żelazo mam w górnej granicy normy, hemoglobinę też w normie i nawet w ciąży mi nie leci (a dziś 25+0). Także czasem bywa i tak.