Moonstone
Moderator
Patrzyłam, patrzyłam. Ale jakos tak za bardzo dopasowane te rzeczy jak dla mnieZajrzyj na te strony co Ci pisałam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzyłam, patrzyłam. Ale jakos tak za bardzo dopasowane te rzeczy jak dla mnieZajrzyj na te strony co Ci pisałam!
A tu?Patrzyłam, patrzyłam. Ale jakos tak za bardzo dopasowane te rzeczy jak dla mnie
DziękowaćA tu?
Link do: Sukienka satynowa SANTA LUCIA guilty green
I tu zajrzyj
Sukienka Zielona długa z szyfonu Emma KM315-6 - ❤ Kartes-Moda ❤
Zobacz produkt ⭐ Sukienka Zielona długa z szyfonu Emma KM315-6 w sklepie Kartes-Moda® ⭐ Oryginalne sukienki zaprojektowane i uszyte w Polsce.www.kartes-moda.pl
Aaa i popatrz jeszcze na Allegro użytkownika dimond clothes oni maja dużo licytacji za grosze. Mają Asosa itd. Często do 100 można kupić super sukienkę.
Ale super to czytać! Świetnie, że Ci dobrze poszło
A jak pisałaś o swoich piersiach (z takim zadowoleniem) to aż je oczami wyobraźni zob
Prawda jest, że Ty sama musisz podjąć decyzje i wiedzieć co jest na ten moment dla Ciebie najważniejsze.
Ja wstrzymałam starania przez badania a nie przez sprawę z praca, jak dostanę zielone światło od lekarza to wracam nawet jeżeli nie będę miała pracy. Bo idealne warunki zawodowe na ciąże już miałam i dwie ciąże nie wyszły. Teraz po prostu mam zamiar żyć, a jak wydarzy się ciaza (a z niej dziecko!) to jakoś to będzie
Wiem, że to ja musze podjąć decyzję, ale to takie błędne koło: jeśli chce zawalczyć o swoją zawodową i finansową przyszłość to nie mogę przepuścić okazji, to by było ważne tez dla warunków jakie stworzę dziecku. Z kolei jeśli przez to stracę być może ostatni czas na ciążę to ile ta przyszłość jest warta? Nie za taką cenę!Prawda jest, że Ty sama musisz podjąć decyzje i wiedzieć co jest na ten moment dla Ciebie najważniejsze.
Ja wstrzymałam starania przez badania a nie przez sprawę z praca, jak dostanę zielone światło od lekarza to wracam nawet jeżeli nie będę miała pracy. Bo idealne warunki zawodowe na ciąże już miałam i dwie ciąże nie wyszły. Teraz po prostu mam zamiar żyć, a jak wydarzy się ciaza (a z niej dziecko!) to jakoś to będzie
Ja rozumiem, że to trudna decyzja. Ja sama tkwiłam w pracy trochę dlatego ze miałam dobry etat bo wypaliłam się w niej pare lat temu, chociaż i tak w miedzy czasie miałam fajne wyzwania. Ale jednak głównie myślałam o ciąży.Wiem, że to ja musze podjąć decyzję, ale to takie błędne koło: jeśli chce zawalczyć o swoją zawodową i finansową przyszłość to nie mogę przepuścić okazji, to by było ważne tez dla warunków jakie stworzę dziecku. Z kolei jeśli przez to stracę być może ostatni czas na ciążę to ile ta przyszłość jest warta? Nie za taką cenę!
A najgorsze jest to, że to by nie była praca zapewniająca socjal i dobra na zajście w ciążę jak tylko umowa będzie na stałe, tak żeby tej pracy w razie czego nie bylo żal. To by była bardzo rozwojowa praca, to startup i zaczynałabym sama z perspektywą stworzenia sobie zespołu i kierowania nim. To dużo jak na kobietę z małego miasta, która tu mogłaby być najwyżej kasjerką.
Indeks IG znacząco różni się w przypadku makaronu al dente i rozgotowanego. Jest to odpowiednio 34 i 58. Różnica staje się jeszcze większa, gdy porównamy w tym zestawieniu IG makaronu z mąki pszennej zwykłej (miękkiej). Wynosi on aż ok 70 IG!Ej dziewczyny ja znów w temacie IO xD mam nadzieję, że jeszcze Was nie wkurzam.
Czy np jak ugotuję makaron al dente, wystudzę go i odgrzeję to jego indeks będzie niski czy dalej to bedzie słaby wybór tylko po prostu trochę lepszy niż świeży, rozgotowany makaron?
Z tego wynika ze najlepiej zrobić przynajmniej z maki durum i ugotować go al denteIndeks IG znacząco różni się w przypadku makaronu al dente i rozgotowanego. Jest to odpowiednio 34 i 58. Różnica staje się jeszcze większa, gdy porównamy w tym zestawieniu IG makaronu z mąki pszennej zwykłej (miękkiej). Wynosi on aż ok 70 IG!