reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ej dziewczyny ja znów w temacie IO xD mam nadzieję, że jeszcze Was nie wkurzam.
Czy np jak ugotuję makaron al dente, wystudzę go i odgrzeję to jego indeks będzie niski czy dalej to bedzie słaby wybór tylko po prostu trochę lepszy niż świeży, rozgotowany makaron?
Tylko trochę lepszy niż rozgotowany.
Gdyby to było takie proste, że wszystko co chcemy jeść wystarczy najpierw ugotować, ostudzić a potem podgrzać to świat byłby lepszy xD

reklama
@Moonstone jak masz czas do września z sukienką to ja pochodziłabym po lumpeksach xD tym bardziej, że do września pewnie brzuch ci urośnie i taki rozmiar sukienki nie będzie ci już po ciąży potrzebny :)

Załączniki

• Screenshot_20220629_145932_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220629_145932_com.facebook.katana.jpg
    388,9 KB · Wyświetleń: 61
@LadyCaro moim zdaniem ugotowany, wystudzony i jeszcze raz podgrzany makaron, jest po prostu niedobry więc nawet jakby to coś dawało to raczej nie jest tego warte :p...
No ja póki co nie wyobrażam sobie niczym zastąpić makaronu białego pszennego :( a to moja miłość. Ale spróbuję jeszcze ten ze straczków, albo po prostu będę jeść zwykły al dente i tyle

Widziałam, dziękuje 😍 Ale sikaj dalej. Mi wiele koleżanek mówiło o tym że robiły testy przed miesiączka i biało. Zrobiły w dzień planowanej dopiero się cień pojawił. Więc nie ma reguły chyba 😁
Niby tak, ale jak sie zarodek zagniezdzi pozno to jest wieksze ryzyko nieprawidłowości i rośnie z kazdym dniem. Jesli dobrze kojarze dziewczyny które mialy cp dosc pozno miały pozytywny test
@Moonstone idź tez koniecznie do mohito. Ja pare lat temu szukałam sukiebki na wesele przekopałam pół internetu i nic, poszłam zupełnie przypadkiem do mohito i kupiłam na wyprzedaży sukienkę na wesele za 39 zł 😂😂😂 Obskoczyłam w niej dwa wesela a później sprzedałam na vinted drożej niż kupiłam. To się nazywa „Grażynka biznesu” nie urażając Grażynek!
Tez tak czasem robie 🤣🤣

reklama
Niby tak, ale jak sie zarodek zagniezdzi pozno to jest wieksze ryzyko nieprawidłowości i rośnie z kazdym dniem. Jesli dobrze kojarze dziewczyny które mialy cp dosc pozno miały pozytywny test

Tez tak czasem robie 🤣🤣
Mi wyszedł test 12 dpo czyli implantacja 10dpo czyli wciąż w normach 🤷🏽‍♀️ a i tak była CP. Nie ma reguły tutaj

Do góry