reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

O już wiem: z Przysnackiego. Wzorek mi się skojarzył ze wzrokiem Lowickim. Są do kupienia w Biedrze :)

I oczywiscie chrupki Bingo z Otmuchowa - moje dzieciństwo. Jak byliśmy mali, to bawiliśmy się w pieski z braćmi i to była nasza karma XD (a potem jeden był rakarzem i łowił w koc) - Zakochany kundel wszedł na grubo :D
Aaaa te w kotle prazone? A bingo nie jadlam chyba nigdy, gdzie to sie kupuje? 😁 my ze starym ostatnio sie zajadany chrunchipsami żeberkowymi😍

reklama
Aaaa te w kotle prazone? A bingo nie jadlam chyba nigdy, gdzie to sie kupuje? 😁 my ze starym ostatnio sie zajadany chrunchipsami żeberkowymi😍
No właśnie widzę je już tylko w jakichś mniejszych osiedlowych sklepikach.

1656396154910.jpeg

Przepraszam, ze tak wtrącę. Co to znaczy mniej lejsikow ? Jak to wyglada ? Jak to działa ? Mała paczka czy jak ? Tez chce wiedzieć!
No w sensie ze jak otwierasz paczkę to sypiesz teoche do miseczki a reszta zamknięta wędruje na półkę 🤷🏽‍♀️

Podziwiam.
Ja lubie winko, cyderek, piwerko, drineczki, słodycze, chipsiki, pickę, fryteczki i w sumie to tyle ;)
I po co te infantylne zdrobnienia ? 🙄🙄🙄😁

Ooo kochane powiedzcie coś więcej o IO. Jak jeść i czego unikać. Ja wiem że tego sporo po internatach, ale wiecie skondensowana wiedza jest najlepsza. Moj mąż ma IO. Walczy z tym. Ciągle jakieś techniki stosujemy, ale waga nie leci. A tyle pracuje, że o aktywności fizycznej po pracy nie ma mowy.
A jego waga moze być dla nas kluczową w staraniach. Bardzo proszę Was doświadczone ♥️

Plus też info dla tych, którzy są bezsilni na IO. Jest terapia zastrzykami. Zastrzyki te regulują pracę organizmu, wyrzuty insuliny. Leczenie nimi jest bardzo rokujące i nie powoduje zamieszania w organizmie. Jest wejście i wyjście z tego trzymaniem właściwej diety, ale nie restrykcyjnej. Mój stary ma otyłość i nie jest w stanie tego zbić, a je zdrowo itd. dlatego się przymierzamy do tych zastrzyków. Efekty są już po 1 tygodniu.

reklama
Do góry