reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

O już wiem: z Przysnackiego. Wzorek mi się skojarzył ze wzrokiem Lowickim. Są do kupienia w Biedrze :)

I oczywiscie chrupki Bingo z Otmuchowa - moje dzieciństwo. Jak byliśmy mali, to bawiliśmy się w pieski z braćmi i to była nasza karma XD (a potem jeden był rakarzem i łowił w koc) - Zakochany kundel wszedł na grubo :D
Aaaa te w kotle prazone? A bingo nie jadlam chyba nigdy, gdzie to sie kupuje? 😁 my ze starym ostatnio sie zajadany chrunchipsami żeberkowymi😍

reklama
Aaaa te w kotle prazone? A bingo nie jadlam chyba nigdy, gdzie to sie kupuje? 😁 my ze starym ostatnio sie zajadany chrunchipsami żeberkowymi😍
No właśnie widzę je już tylko w jakichś mniejszych osiedlowych sklepikach.

1656396154910.jpeg

Przepraszam, ze tak wtrącę. Co to znaczy mniej lejsikow ? Jak to wyglada ? Jak to działa ? Mała paczka czy jak ? Tez chce wiedzieć!
No w sensie ze jak otwierasz paczkę to sypiesz teoche do miseczki a reszta zamknięta wędruje na półkę 🤷🏽‍♀️

Podziwiam.
Ja lubie winko, cyderek, piwerko, drineczki, słodycze, chipsiki, pickę, fryteczki i w sumie to tyle ;)
I po co te infantylne zdrobnienia ? 🙄🙄🙄😁

Ooo kochane powiedzcie coś więcej o IO. Jak jeść i czego unikać. Ja wiem że tego sporo po internatach, ale wiecie skondensowana wiedza jest najlepsza. Moj mąż ma IO. Walczy z tym. Ciągle jakieś techniki stosujemy, ale waga nie leci. A tyle pracuje, że o aktywności fizycznej po pracy nie ma mowy.
A jego waga moze być dla nas kluczową w staraniach. Bardzo proszę Was doświadczone ♥️

Plus też info dla tych, którzy są bezsilni na IO. Jest terapia zastrzykami. Zastrzyki te regulują pracę organizmu, wyrzuty insuliny. Leczenie nimi jest bardzo rokujące i nie powoduje zamieszania w organizmie. Jest wejście i wyjście z tego trzymaniem właściwej diety, ale nie restrykcyjnej. Mój stary ma otyłość i nie jest w stanie tego zbić, a je zdrowo itd. dlatego się przymierzamy do tych zastrzyków. Efekty są już po 1 tygodniu.

reklama
Do góry