reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja tez tak mam. Insulina na czczo 5, a po 1h 50.
Wiem, że wynik na czczo mało mówi, ale ja nawet na czczo miałam przekroczona więc już jest postęp.
Poza tym oprócz chudnięcia nie zasypiam już po obiedzie. Czasem mnie to wkurza bo stary robi sobie drzemkę a ja leżę obok niego i nic xD siedzę wtedy na babyboom 😄

Podziwiam.
Ja lubie winko, cyderek, piwerko, drineczki, słodycze, chipsiki, pickę, fryteczki i w sumie to tyle ;)

Alkohol piłam głównie jako nastolatka, potem ciąża i mi przeszło. Owszem zdarza mi się wypić czasem nawet dużo jak np. na początku czerwca na imprezie pracowej, ale to są sporadyczne momenty ;) Nawet na wakacjach nie piję - dla mnie to nie jest wyznacznik dobrego humoru, dobrej zabawy, jakieś super smaku.

Co do jedzenia ja teraz wiadomo jem wybiórczo, ale generalnie kiedyś nie byłam zbyt wybredna. Ale też nie było tak, że mnie trząchało i musiałam coś koniecznie zjeść i nie wiem życia sobie bez tego nie wyobrażam ;)

Także ja się nadaję i na diety i na leki :p

reklama
Do góry