reklama
Jula19
Fanka BB :)
to super!Nie test z obciążeniem nie robiłam, tylko na czczo glukoze i wychodzi mi już w normie.
No i chudnę a to chyba znak że insuliny aż tak nie szaleja
U mnie zawsze czczo było w normie. Dopiero w krzywej wyszla mi za wysoka insulina.
LadyCaro
Ja tez tak mam. Insulina na czczo 5, a po 1h 50.to super!
U mnie zawsze czczo było w normie. Dopiero w krzywej wyszla mi za wysoka insulina.
Nel331
Omg! Kocham duszkiDuszki tez sa pycha!
Agnes4312
Moderator
Wiem, że wynik na czczo mało mówi, ale ja nawet na czczo miałam przekroczona więc już jest postęp.Ja tez tak mam. Insulina na czczo 5, a po 1h 50.
Poza tym oprócz chudnięcia nie zasypiam już po obiedzie. Czasem mnie to wkurza bo stary robi sobie drzemkę a ja leżę obok niego i nic xD siedzę wtedy na babyboom
olka11135
Podziwiam.
Ja lubie winko, cyderek, piwerko, drineczki, słodycze, chipsiki, pickę, fryteczki i w sumie to tyle
Alkohol piłam głównie jako nastolatka, potem ciąża i mi przeszło. Owszem zdarza mi się wypić czasem nawet dużo jak np. na początku czerwca na imprezie pracowej, ale to są sporadyczne momenty Nawet na wakacjach nie piję - dla mnie to nie jest wyznacznik dobrego humoru, dobrej zabawy, jakieś super smaku.
Co do jedzenia ja teraz wiadomo jem wybiórczo, ale generalnie kiedyś nie byłam zbyt wybredna. Ale też nie było tak, że mnie trząchało i musiałam coś koniecznie zjeść i nie wiem życia sobie bez tego nie wyobrażam
Także ja się nadaję i na diety i na leki
Jula19
ja miałam tak:Ja tez tak mam. Insulina na czczo 5, a po 1h 50.
Glukoza: 4.6,5.7, 5.5.
Insulina: 4.3, 67.3, 73.6.
reklama
LadyCaro
Ta glukoza to chyba w jakichś innych jednostkach niż standardowo?ja miałam tak:
Glukoza: 4.6,5.7, 5.5.
Insulina: 4.3, 67.3, 73.6.