reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

I dał Ci mandat? No co za/za co... ;-)
Ja rozumiem, że oceniałaś potencjał prokreacyjny ;-)

reklama
I dał Ci mandat? No co za/za co... ;-)
Ja rozumiem, że oceniałaś potencjał prokreacyjny ;-)
Właśnie ten potencjał mnie zamroczył 🤭 a mandat dać musiał bo wszystko nagrane! A to mój pierwszy w wieloletniej karierze ☹️ dotychczas tylko na rutynowe dmuchanko mnie zatrzymywali... Upss zabrzmiało dwuznacznie 🤣

Aż mi się przypomniało jak miałam na aplikacji czynności na Żandarmerii. Nawet patron się ze mnie ponoć nabijał ze taka rozanielona mu referowałam ich przebieg.
Ale fakt, pan funkcjonariusz wpadł mi wtedy w oko. Choć oczywiscie pełna profeska i kamienna twarz, bo przecież klient patrzy :D

Właśnie ten potencjał mnie zamroczył 🤭 a mandat dać musiał bo wszystko nagrane! A to mój pierwszy w wieloletniej karierze ☹️ dotychczas tylko na rutynowe dmuchanko mnie zatrzymywali... Upss zabrzmiało dwuznacznie 🤣
Koleżanka dziś w pełnej formie! :-D
A ja kiedyś sama zatrzymałam policjantów, żeby dmuchnąć ;-)

A ja mam taką rozkminę, skoro w środę mój pęcherzyk miał 14 mm, zakładając że rośnie 2mm, to dzisiaj ma 20 mm, jutro albo wtorek owulacja, a dzisiaj mam 19 dc licząc że cykl mi się zaczął z tamtym "okresem" przed poronieniem. Mega skomplikowane i nic z tego nie ogarniam. Bo zawsze mam owulacje ok 20dc.
Czyli ta ciąża i poronienie nie miało wpływu na mój cykl i owulacje🙄 jutro mam wizytę u gina, jestem ciekawa co powie

A ja mam taką rozkminę, skoro w środę mój pęcherzyk miał 14 mm, zakładając że rośnie 2mm, to dzisiaj ma 20 mm, jutro albo wtorek owulacja, a dzisiaj mam 19 dc licząc że cykl mi się zaczął z tamtym "okresem" przed poronieniem. Mega skomplikowane i nic z tego nie ogarniam. Bo zawsze mam owulacje ok 20dc.
Czyli ta ciąża i poronienie nie miało wpływu na mój cykl i owulacje🙄 jutro mam wizytę u gina, jestem ciekawa co powie
To chyba dobrze że nic się nie rozregulowało?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry