Kamilad
Fanka BB :)
Raczej nie, a przynajmniej nie zauważyłam nic niepokojącegoja mam większość ciąży 71 i ginekolog mówi, że super. Byle nie poniżej 70. a ten cukier wpływa jakoś na Twoje samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie, a przynajmniej nie zauważyłam nic niepokojącegoja mam większość ciąży 71 i ginekolog mówi, że super. Byle nie poniżej 70. a ten cukier wpływa jakoś na Twoje samopoczucie?
Miałam tak samo. Bałam się nawet gorącej kąpieli.Ja wiem, że to zabrzmi jak paranoja ale miałam wcześniej tak samo, pilnowałam się po każdej owu dosłownie ze wszystkim, potem doczytałam i przyjęłam do wiadomości, że te pierwsze 14 dni to wszystko albo nic i żyję jak w każdy inny dzień cyklu, ćwiczę, biorę tabsy jak boli głowa i idę na piwo z koleżankami jak tak wypadnie.
Pewnie że niesprawiedliwe ale takie rzeczy widzę dzieją się niezależnie od kraju ...Korzystając z chwilowej ciszy, wywnętrznię się na temat tego, co mnie dziś wkurzyło.
Z przyczyn praktycznych jestem też na lokalnym forum o staraniach, śledzę głównie wątek pacjentek z mojej kliniki.
Jedna laska właśnie się pojawiła i pełna radości i dumy opowiedziała swoją historię: że pierwszą wizytę w klinice miała 10/06, że jej ginekolog kiedyś tam pracował, a jego żona jest tam położną, więc po znajomości ma już wszystko załatwione, wszystkie wizyty, dokumenty, i spotkanie z położną 10 lipca.
3 dni po nas. To znaczy, że od jej pierwszej wizyty w klinice minie miesiąc do wizyty przedstymulacyjnej.
A ile ja czekałam? ROK!!!!! Wszyscy inni też czekają co najmniej 2 miesiące na spotkanie z embriologiem + 6 na wizytę w sprawie stymulacji... Nie myślałam, że w tym kraju też panuje taki nepotyzm...
Nie chodzi o to, że jestem zazdrosna czy coś, ale laska wyraźnie zabrała komuś miejsce w kolejce, a ta jest długa. Czy to sprawiedliwe?? Wrrr...
najlepsze tłoPazy piekne, ale Harvey gwiazda jutuba też
Ale pamiętaj, tylko te co nie mówią o niepłodności na obrazkuto co dziewczyny, fajki w dłoń i wyjebane, może wtdy się uda
Moja paliła w ciąży jakieś modne wtedy ekstra mocne i mi w wieku chyba 6 lat wyszła wada wzroku (wrodzona)I kwestia szkodliwości fajek, i nawet kwestia wczesnego wykrycia ciąży... Z moją mamą było ciekawie, bo paliła sporo, ale raz zachorowała na na straszną anginę, straciła głos, ból ogromny... no generalnie o fajkach zapomniała. I właśnie tuż potem zaszła w ciążę. Po 5 latach... przypadek ? ;-) Na dodatek dowiedziała się w okolicach 4.miesiąca.
Ja zdecydowanie bardziej wolę stonowane i nudziaki!