Mmiiaa
Fanka BB :)
Do Polski dotarły hiszpańskie upałyJaki tu dzis spookóóóój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do Polski dotarły hiszpańskie upałyJaki tu dzis spookóóóój
"Bo wszyscy mają weekend"...Jaki tu dzis spookóóóój
Nie wiem czy gratulować czy współczućDo Polski dotarły hiszpańskie upały
No my też, i to długi bo wczoraj było święto"Bo wszyscy mają weekend"...
Nie wiem czy gratulować czy współczuć
No my też, i to długi bo wczoraj było święto
Super! To tylko potwierdza ze sie nie doceniaszPamiętacie jak wysłałam megasłabe, pisane na szybko teksty starając się o pracę? Przeszły ale z racji, że nie było ogłoszenia, a jednie cynk od znajomego, nie wiedziałam za co mialabym dokładnie odpowiadać i tu się zdziwiłam, mega wyzwanie i abstrakcyjna dla mnie branża. Nie wiem czy coś z tego będzie i czy tego chcę, ale śmieję się w duchu, że teksty przeszły.
Wspolczucie bedzie sie należało od poniedziałkuNie wiem czy gratulować czy współczuć
No my też, i to długi bo wczoraj było święto
Hej, trzymajcie się wszyscy! Jak teściowa w ogóle? Jak się przyszłość przedstawia?Heloł Lejdis ja dziś wstałam o 6 bo miał kryzys gastryczny po czym pomyłam okna ogarnęłam chatę i jadę do teściowej pomóc z zakupami i ogólnie mam stresaaaa.... Mijają dwa tygodnie od śmierci teścia i zapowiada się ciężkie popołudnie. Miłego dla Was
Ps. Ja hybrydy robię sobie sama od dobrych kilku lat, pewnie jakieś 8 i mam chillout i mnóstwo kasy w portfelu z tego tytułu
Zapomniałam ze dzisiaj trzeba khm khm szukac kwiatu paproci :ONo właśnie ja nie rozumiem czemu w innych krajach w noc Kupały jest wolne a u nas nie