Nel331
Fanka BB :)
Czy twoje chrupki pływają w basenie ?Zobacz załącznik 1417619
Ol inkluziw hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy twoje chrupki pływają w basenie ?Zobacz załącznik 1417619
Ol inkluziw hehe
Mogę zapytać ojcaEj myślicie, ze jak biorę ten encorton i equoral to mogę napić się dziś cyderka ?
Jeśli odpowiedz będzie twierdząca to pytaj xDMogę zapytać ojca
Jak go znam to pewnie by odpowiedział ze w granicach rozsądkuJeśli odpowiedz będzie twierdząca to pytaj xD
Takie pytanie nie w temacie, ale jaką chemię używacie do basenu, że masz taką klarowną wodę?Zobacz załącznik 1417619
Ol inkluziw hehe
W granicach rozsądku to pojęcie względneJak go znam to pewnie by odpowiedział ze w granicach rozsądku
W granicach rozsądku to pojęcie względneJak go znam to pewnie by odpowiedział ze w granicach rozsądku
Zakochałam sięA i chciałam przekazać wiadomość: Jeśli któraś z Was chciałaby spróbować pole dance to jest to sport dla każdego i nie trzeba mieć silnych rąk na początek.
Ja byłam osobą, która na wfie była wybierana ostatnia do drużyny i miała okres 5 razy w miesiącu, żeby nie ćwiczyć. Zobacz załącznik 1417445Serio. A teraz: (pochwale się, czasem musze):
Na pewno soku grejpfrutowego i ogólnie grejpfruta nie możesz tykać.Ej myślicie, ze jak biorę ten encorton i equoral to mogę napić się dziś cyderka ?