reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A i chciałam przekazać wiadomość: Jeśli któraś z Was chciałaby spróbować pole dance to jest to sport dla każdego i nie trzeba mieć silnych rąk na początek.
Ja byłam osobą, która na wfie była wybierana ostatnia do drużyny i miała okres 5 razy w miesiącu, żeby nie ćwiczyć. Zobacz załącznik 1417445Serio. A teraz: (pochwale się, czasem musze):
Zakochałam się 😍😍😍

reklama
Ej myślicie, ze jak biorę ten encorton i equoral to mogę napić się dziś cyderka ?
Na pewno soku grejpfrutowego i ogólnie grejpfruta nie możesz tykać.

Jeśli chodzi o alkohol to niby się nie powinno z Encortonem ale jednorazowo butelka cydru nie powinna Ci zaszkodzić.

Jakby to było częściej to Twoja wątroba i nerki bardzo nie lubią tego ;).

Chociaż ja jestem z tego teamu, że branie takich leków wyklucza alkohol, bo nigdy nie wiadomo.

Raz mnie tabletka na alergię w połączeniu z piwem (połową butelki, bo nastąpił odlot) tak pokonała, że kolega musiał mnie zanieść do domu. Nie polecam :p.

Do góry